Nieuwe zomerlocatie Slovenië

We weten dat we de afgelopen tijd niet erg actief zijn geweest met onze nieuwtjes bijhouden, maar dat betekende zeker niet dat er in de tussentijd niks is gebeurd. Een van de veranderingen die we hebben doorgevoerd is het overnemen van een nieuwe locatie, namelijk Slovenië!

Afgelopen zomer hebben we deze locatie voor het eerst mogen draaien en wel met groot succes. Slovenië is namelijk een op en top outdoor land die zich perfect leent voor onze avontuurlijk activiteiten. Daarom bieden we hier ook een breed scala aan outdooractiviteiten aan zoals: raften, canyoningen, kajakken, via ferrata, mountainbiken, boogschieten, klimmen en abseilen. Daarnaast is er ook nog eens de mogelijkheid om de hoogste berg van Slovenië te beklimmen, namelijk de Triglav!

Niet alleen heeft het land prachtige natuur te bieden, maar zitten we ook nog eens in de buurt bij dé highlight van Slovenië, namelijk het meer van Bled. Op nog geen kwartier rijden ligt dit prachtige meer met haar idyllische schoonheid. Zeker een bezoekje waard evenals de bekende Vingtar kloof die op 20 min rijafstand ligt.

Er valt hier genoeg te beleven en de week vliegt voorbij, maar 'times flies when having fun'.

Daarom zouden we deze toplocatie ook zeker aanrader om eens te doen met je gezin!

Uitgelichte berichten
Recente berichten