Buffels werken graag samen

Maak kennis met onze partners

onze Verzekeringen

VZR Garant

Wij zijn lid van VZR garantie. De eenvoudigste en veilige collectieve garantieregeling voor pakketreizen. Dit geeft al onze reizigers de zekerheid en garantie waar ze recht op hebben.

Sport Institute Europe

Wij hebben een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bij Berkley Deutschland. Voor het canyoningen is dit bij de Bayern Versicherungenskammer. Beide zijn afgesloten via het lidmaatschap van SIE.

onze Campings

camping du Lac les Iscles

Franse Alpen

Vlakbij het dorpje Guillestre en midden in de Franse Alpen ligt camping du Lac les Iscles. De ruime camping in het Nationaal Park des Ecrins grenst aan de Durance, de wildwaterrivier waar wij varen met onze rafts. Er is hier voldoende uitdaging voor een sportieve gezinsreis te vinden.

camping Radovljica

Sloveense Alpen

Camping Radovljica vind je in Slovenië. Op loopafstand ligt het gelijknamige dorpje Radovljica. Of plons in het zwembad met olympische afmetingen. De ruige en groene omgeving maken dit een toffe plek voor een avontuurlijke familie-vakantie in de Julische Alpen.

camping Pont Deulin

Belgische Ardennen

Een gezellige, kleine Nederlandstalige camping. Grenzend aan de rivier de Ourthe en midden in de bosrijke Belgische Ardennen ligt camping Pont Deulin. Dichtbij huis vier je hier jouw sportieve gezinsvakantie.

camping Lac Lexert

Italiaanse Alpen

Gelegen in het Aosta-dal in Italië ligt de hoogste camping van allemaal:  camping Lac Lexert. Bezoek het dorp Valpelline of eet op het camping terras een heerlijke pizza na een avontuurlijke dag in de natuur met jouw gezin.

camping Collegats

Spaanse Pyreneeën

Midden in de ruige natuur van de Spaanse Pyreneeën vind je deze camping. Camping Collegats is de perfecte plek om met tieners de wilde natuur te verkennen. Dichtbij vind je het dorpje La Pobla de Segur en de Collegatskloof.

camping La Rocher de Vierge

Belgische Ardennen

Grenzend aan de Ourthe ligt camping Camping La Rocher de la Vierge. Midden in de bosrijke Belgische Ardennen is dit de ideale plaats om even uit te zoomen en met klasgenoten en het avontuur aan te gaan!

Scounting terrein

Ada's Hoeve 

Overijssel Ommen

Met haar grote velden en kampvuur plekken is scouting terrein de Ada's Hoeve een toffe kampeerplek voor onze survival schoolkampen. Een bosrijk gebied vlakbij Ommen met de rivier de Vecht en de Lemelerberg.

camping Ommerland

Overijssel Ommen

Net buiten het dorp Ommen ligt midden in de bossen de gezellige gezinscamping Ommerland. Vlakbij vind je de rivier de Vecht en de Besthmenerberg. Hier kamperen wij met schoolgroepen tijdens onze sportieve outdoorkampen.

onze boekingspartners

ANWB

Boek vertrouwd bij de dochteronderneming van de ANWB jouw actieve gezinsvakantie naar de Belgische Ardennen, Franse Alpen, Aosta Italië en Sloveense Alpen.

Manders Travel

Manders Travel is onze boekingspartner voor de actieve survivalkampen naar de Belgische Ardennen en het Overijsselse Ommen. Of onze buitensportkampen naar de Franse Alpen.

KN Travel

KN Travel is onze busmaatschappij die de leerlingen van en naar onze schoolkamp locaties in de Belgische Ardennen, het Overijsselse Ommen of de Franse Alpen brengt.

SNP

Bij SNP Reizen kan je ook onze toffe outdoor familievakantie in de zomerperiode naar Aosta Italië boeken. 

ons materiaal is van

Merida

Fietsen door de groene Ardense heuvels of door de Sloveense bossen doen wij op de stoere mountainbikes van Merida

Canyon Zone

Springen, glijden en abseilen in diverse canyons. Dat kan niet zonder goed materiaal. Canyon Zone maakt het mogelijk!

Rab Equipment

De Buffels zijn goed gekleed en kunnen aan de slag door weer en wind dankzij de functionele outdoorkleding van Rab Equipment.

wij doen activiteiten met

The Outsider

Belgische Ardennen

Klimmen, klauteren of abseilen in een oude steengroeve. Of kruip en sluip door een donkere grot. Het kan allemaal bij the Outsider!

Collegats Outdoor

Spaanse Pyreneeën 

Hotdoggen, canyoningen of raften? Het maakt Collegats Outdoor niet uit, ze helpen met alle plezier mee aan jouw actieve buitensportkamp.

NuNature

Overijssel Ommen

Trotseer hoogtes op de highropes of ga de strijd aan met het paintballen. NuNature werkt mee aan deze activiteiten voor jouw survival kamp.

wij zijn aangesloten bij

IRF

De International Rafting Faderation wordt erkend als het legitieme wereldbestuur voor raften. Sinds 1997 zorgt de bond voor de raftgemeenschap. 

NCB

Canyoning is in Nederland een relatief onbekende sport. Met die gedachte is de Nederlandse Canyoning Bond (NCB) opgericht.