Vanaf €170,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Adventure 4-Daagse Ardennen

Heerlijk survivallen met standaard onderdelen in het programma: boogschieten, mountainbiken, vlotvaren, klimmen, abseilen en nog veel meer! Tot slot een bivakovernachting met een kampvuurmaaltijd.

Adventure 4-Daagse Ommen

In 4 dagen tijd een actief programma. Uiteraard Low rope parcours, leap of faith, team kratklimmen en vlotvaren. Ook activiteiten waarbij we verplaatsen zoals met een GPS tocht, een begeleide mountainbike tocht of kaart en kompas tocht. Boogschieten zit in dit pakket en meerkamp of daarvoor in de plaats teamtraining. Incl. 3 overnachtingen en maaltijden.

Vanaf €177,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Trektocht 5-Daagse Ardennen

Wat meer van de Ardennen zien dan alleen de omgeving van één camping? Boek een 5-daagse trektocht en beleef naast het Ourthedal ook het Amblèvedal. Met rugzak van camping naar camping naar bivakveld. Natuurlijk met meerdere outdooractiviteiten tussendoor. Inclusief bagagevervoer is ook mogelijk!

Vanaf €215,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Adventure 6-Daagse Frankrijk

Dit kamp is een stuk uitdagender dan de Belgische heuvels, dit omdat de bergtoppen hier hoger zijn tot wel 4102 meter. Ook de natuur die door de bergen gaat maakt de activiteit canyoningen erg mooi! In de lage stukken stromen de zware rivieren door het landschap. De perfecte plek voor raften en kajakken. Op een camping, naast de rivier de Durance hebben wij ons gevestigd. Vanuit hier heb je een goeie verbinding naar alle activiteiten. 

Vanaf €375,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Kantoorgebouw aan de Zandbreeweg 14B te Oldenzaal
logo-anwb-white.png

© 2020 Buffel Outdoor

All Rights Reserved

Created by Frank Groot Kormelinck

reizen.png
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest
GGTO_logo_Wit_transparant.png

Zandbreeweg 14B 7577 BZ Oldenzaal

+31 (0)88 - 6883667

Info@buffel-outdoor.nl