Vanaf €49,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Teamwork Dag in Nederland

Een hele dag met je team of bedrijf onderweg. Samenwerkende spellen en opdrachten om de band te versterken. Kun jij droog aan de overkant komen met het zelfgemaakte vlot of de hoogste toren bouwen met kratten?

BuffelOutdoor-Introductie-17180815-©Flor

Teamwork 3-Daagse Ardennen

Teamopdrachten in de bossen of op de camping. Uitdagende activiteiten om elkaars grenzen te verkennen. Samenwerkend al peddelend naar het eindpunt op een zelf gebouwd vlot.

Kijk hoe jullie het onder de grond met elkaar 

uithouden tijdens speleologie. Deze 

teamopdrachten zorgen ervoor dat jullie als team beter worden in alles wat je samen doet.

Vanaf €149,-

Per Persoon

Niveau activiteit

foto 1-5.JPG

Teamwork 4-Daagse Ardennen

In deze vorm van een Ardennenproject met teambuilding in combinatie met outdooractiviteiten staat teamgericht samenwerken centraal. Door kort cyclische oefeningen met diverse doelstellingen leert men in groepsverband instructief en procesmatig aansturen, motiveren en vertrouwen. Met tussendoor natuurlijk ook een aantal echte survivalactiviteiten!

Vanaf €199,-

Per Persoon

Niveau activiteit

07091016_BuffelOutdoor_Jura_©FlorisHeuer

Back to Basic Training

Als de avond valt worden afstanden letterlijk en figuurlijk overbrugd. Gedurende de nacht is men op elkaar aangewezen tijdens een navigatietocht bestaande uit verschillende onderdelen. Met meerdere vervoersmiddelen verplaatst men zich door de donkere omgeving en durft men misschien wel gezamenlijk risico’s te nemen om een resultaat te bereiken. Of het om het resultaat gaat, is natuurlijk de vraag.

Vanaf €99,-

Per Persoon

Niveau activiteit

07131416_BuffelOutdoor_Guillestre_©Flori

Vanaf €39,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Teamwork 3-Daagse Sauerland

In deze vorm van teambuilding in combinatie met outdooractiviteiten staat teamgericht samenwerken centraal. We overnachten in een herberg op basis van volpension. En... dit project kan ideaal in de winter uitgevoerd worden met teamworkopdrachten en een GPS-tocht in de sneeuw.

GRATIS: fakkeltocht voor alle deelnemers kado!

20171130_BuffelOutdoor_Winterberg_©Flori

Teamwork 4-Daagse Sauerland

Teamworkprogramma in het Sauerland met meerdere samenwerkingsopdrachten, GPS-tocht met doe- en denkopdrachten en (sneeuw)zeskamp. 's Avonds vermaak in de 'grillhutte' met duitse braadworst. Overnachting in een jeugdherberg. Inclusief verzorgde catering en bedlinnen!

GRATIS: fakkeltocht voor alle deelnemers.

Vanaf €55,-

Per Persoon

Niveau activiteit

IMG-20111205-01835.jpg