• Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Op avontuur in Frankrijk

Midden in de Franse Alpen, tussen de bergen, aan de rivier de Durance en ook nog aan een prachtig meertje?! Genieten!! Vanuit deze prachtige locatie een actieve gezinsvakantie met de meest gave activiteiten! Hier kun je alle kanten op; klimmen en abseilen, via ferrata, canyoning, raften, een hike om te bivakeren boven op de berg en nog veel meer!

Vanaf €539,-

Per Persoon

Niveau activiteit

20180723_1923_BuffelOutdoor_Guillestre_©

Actief in de Ardennen

Actief bezig zijn vanuit een mooie plek in de natuur! Vanaf de camping langs de rivier de Ourthe trek je er met het hele gezin op uit voor tal van leuke activiteiten. Van kanoën en vlotvaren op de Ourthe tot mountainbiken door bossen en over de hellingen rond Deulin. Maar ook onder de berg door met speleologie. ’s avonds gezellig bij de tent, hoor je het riviertje kabbelen terwijl je met andere actieve gezinnen rondom een kampvuurtje zit.

Vanaf €480,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-14-7.jpg

Dappere daden in de Italië

Kom op, papa! Mama en ik durfden het ook! Het hele gezin moedigt vader aan bij zijn sprong van de rotsen, in de rivier. En als hij eindelijk springt, klinkt er een luid gejuich. Ook deze hindernis hebben we met het hele gezin genomen! Vanochtend had mama het even moeilijk, toen ze bijna uit het raft viel. Maar ’s avonds bij het kampvuur lachten we er samen om. We zijn de hele dag actief, midden in de Italiaanse bergen. 

Vanaf €539,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-16-8.jpg

Vanaf €519,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Spannende dagen in Slovenië 

Net zo bergachtig als Oostenrijk, maar nog een tikkeltje ruiger! Slovenië is een paradijsje voor avontuurlijke gezinnen. Het is één groot decor van grillige pieken, kletterende watervallen, geheimzinnige grotten en snelstromende riviertjes. Met dit arrangement ben je op vele manieren actief in dit prachtige bergland, van mountainbiken tot raften en van canyoning tot klimmen! 

IMG_7841.jpeg

niet

in 2022

Niveau activiteit

Jura Aventura

Het is nog geen 8 uur rijden naar een avontuurlijke vakantie tussen hoge bergen en kolkende rivieren! De Jura is helemaal gemaakt voor avontuurlijke families. Er zijn uitdagende bergen om samen te beklimmen en rivieren om te bevaren. Dit allemaal samen met gediplomeerde Nederlandse instructeurs.

image-2019-05-16-7.jpg