kano peddel helm zwemvest kanovaren Ourthe familievakantie gezin avontuur geweldig samenwerken zonnig

 de Buffel formule 


Buffel Outdoor is dé specialist in het organiseren van

actieve schoolkampen en gezinsvakanties

moeder genietend blij Aosta familievakantie

Bij Buffel Outdoor houden we van 

 • kamperen
 • het beste uit jezelf halen
 • uitdagende en groepsvormende outdooractiviteiten
 • duidelijke communicatie
 • goede materialen
 • persoonlijke aandacht
 • flexibiliteit
 • betrokken instructeurs
 • avondjes rondom het kampvuur
 • ontwikkeling en kennisoverdracht
 • plezier en enthousiasme
 • kansen geven, krijgen en nemen
 • verbinding maken
mountainbike juichen Julische alpen groepsfoto families zomervakantie meer van Bled Slovenië Kobarid Ljubljana Triglav

de Buf​fel formule

Als je met de Buffels een actieve vakantie of schoolkamp beleeft, dan kies je voor verbinding en samen zijn. Met leeftijdsgenoten en met jouw gezin.


Het outdoorprogramma bestaat uit een scala aan uitdagende activiteiten met als doel je plezier te laten ervaren. We dagen je uit om grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen. En als dat is, dat je "nee" zegt omdat je echt die sprong niet durft te wagen, dan is dat ook oké. Uiteraard zullen wij je prikkelen om het wél te gaan ervaren. Je zal zien dat je meer durft dan je denkt.  


Voor ons is jouw survivalkamp en actieve gezinsvakantie geslaagd als jij aan het eind van de week terugkijkt op een waanzinnig avontuur, waarbij je jezelf nóg beter hebt leren kennen. 

buffel outdoor lachen team samenwerken collega oranje yeah werkplezier gezellig outdoor leuk

De kernwaarden van Buffel Outdoor zijn

kwaliteit

diversiteit

helderheid

flexibiliteit

Deze woorden zeggen alles waar wij voor staan.


Tijdens onze interne trainingen en (bij)scholing dragen wij onze kennis van materiaal en technieken over aan de instructeurs. Zo dragen onze Buffels bij aan het behoud van kwaliteit tijdens jouw schoolkamp en actieve familievakantie. 


Daarnaast zorgen we ervoor dat onze gezinsvakanties en survivalkampen voor iedereen toegankelijk zijn. Met sportieve outdooractiviteiten op diverse campings en groepsaccommodaties in België, Italië, Frankrijk, Spanje en Slovenië. Deze uitdagingen zijn een middel om jouw grenzen te verleggen en herinneringen te maken.


Een heldere structuur loopt door Buffel Outdoor. Door naar elkaar en naar de gasten te luisteren. Met gedegen voorbereidingen op ons hoofdkantoor in Oldenzaal, gaan de gekwalificeerde instructeurs op diverse campings in Europa zorgvuldig aan de slag. Aangevuld met een dosis enthousiasme.


Buffel Outdoor is erop ingericht om samen met de school het meest ideale programma te vormen. En mocht er gaandeweg toch iets veranderen, dan stellen wij ons flexibel op. Klaar om te kijken naar wat wél mogelijk is.


Extra voelt voor ons gewoon. In aandacht en enthousiasme. In aanwezig, deskundig en betrokken zijn. Voor onze gasten, naar onze partners en met de Buffels onderling. Je voelt het in alles wat wij doen. 

met buffelen 

maak je herinneringen

Ons Buffel Outdoor team

Wouter

algemeen directeur

hoofdinstructeur

klimmen rotsen via ferrata buffel outdoor

Merel

hoofdinstructeur

allround kantoor

Jaap

hoofdinstructeur

opleidingen

Imke

hoofdinstructeur

bestellingen & reserveringen

Gijs

hoofdinstructeur

materialen

Ginger

marketing

sales

Pak je verrekijker 

ga naar buiten

Wat anderen van ons zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!

3-daags schoolkamp | Belgische Ardennen

Uiteraard moeten tijdens het schoolkamp de activiteiten op een veilige manier begeleid worden, door mensen die er verstand van hebben. Waarbij buitensport tot een tweede natuur behoort. Laat Buffel Outdoor nou juist over een flink aantal instructeurs beschikken die deze eigenschappen bezitten.  Of het nu een kampement maken is, koken met heel veel leerlingen of veiligheid die gewaarborgd wordt bij abseilen. De buffels weten waar ze mee bezig zijn.


De instructeurs van Buffel Outdoor hebben een onuitputtelijke

bron van enthousiasme en energie.

Samen vormen ze een team dat goed op elkaar ingespeeld is.

docent schoolreis ardennen
Marcela Kroes | Meander College 
6-daags buitensportkamp | Franse Alpen
Het Heerbeek College gaat al jaren op reis met Buffel Outdoor. Het contact loopt altijd soepel en de Buffels zijn erg flexibel. Ze proberen altijd aan onze wensen te voldoen en denken zelf mee in de mogelijkheden. Voor onze leerlingen is het survival met daarin de outdooractiviteiten en het slapen in hun (zelfgemaakte) tenten. Een ervaring die ze nooit zullen vergeten!


De activiteiten tijdens de buitensportreis worden altijd erg goed georganiseerd en begeleid door de instructeurs. Zij verzorgen onze reis tot in de puntjes. We hopen nog vele jaren met Buffel te mogen samenwerken! 
Karlijn Pruijsten | Heerbeek College
8-daagse familievakantie | Slovenië

Toen we aankwamen op de camping in Slovenië had ik al gelijk vrienden gemaakt met de Buffels en andere jongens en meiden die daar op vakantie waren. We hebben met zijn allen gegeten om elkaar te leren kennen. Het was gelijk raak en ik vond het ineens super leuk, de activiteiten waren super en dingen gedaan die ik nog nooit had gedaan met mijn ouders. Zelf vond ik het mountainbiken het leukste.


Je ontmoet nieuwe mensen, komt op nieuwe plekken en het is nog goed voor je ook!


Voor de mensen die dit lezen en twijfelen tussen een all-in vakantie of een weekje buffelen. Je moet echt gaan buffelen.

Dit was echt onverwacht een van de leukste vakanties ooit!

Stijn | actieve familievakantie Slovenië

Kom ook buffelen