Teamwork 4-Daagse Sauerland

teamtraining sauerland
Samenwerking centraal
Vier dagen actief in de buitenlucht
Overnachting herberg
Met een gediplomeerde instructeur
Verschillende activiteiten mogelijk
Vanaf €219,- Per Persoon

Tijdens deze teamwork 4-daagse in het Sauerland staan er verschillende samenwerkingsactiviteiten op de planning. Bij aankomst wordt de groep opgesplitst in teams en in deze teams zullen jullie moeten samenwerken. 

Als activiteit kan er gekozen worden voor een GPS-tocht met opdracht. Hierbij is het van belang dat het team gezamenlijk het juiste antwoord kiest om zo de kortste route te lopen na jullie accommodatie. Tijdens deze activiteit wordt de teamsamenstelling en de verschillende rollen binnen het team al duidelijk.

Na een goede nachtrust staat de volgende dag een dag aan teamtraining en assessmentoefeningen op het programma. In de middag zullen er nog wat andere samenwerkingsopdrachten plaats vinden, maar de avond sluiten we ontspannen gezamenlijk af. Denk hierbij bijvoorbeeld een mooie fakkeltocht.

 

De andere dagen worden ingevuld met samenwerkingsactiviteiten zoals bijvoorbeeld een sneeuwzeskamp, maar kan er ook tijd worden gemaakt voor wat ontspanning. Zo is het in het Sauerland mogelijk om te gaan rodelen of een sneeuwwandeltocht te maken, maar kunnen we 's avonds ook een karaoke organiseren om het formele gedeelte af te sluiten.

 

Geïnteresseerd in deze teamwork meerdaagse? Bel dan naar ons kantoor om een afspraak te maken of voor meer informatie. 

Afbeelding1.png
Niveau activiteit

Wilt u meer informatie over diverse mogelijkheden en bijbehorende kosten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kantoor:

Zandbreeweg 14B
7577 BZ Oldenzaal

 

E-mail: 

info@buffel-outdoor.nl

 

Telefoon:

088-6883667