Nieuwe website

Het was al weer een tijdje geleden dat Buffel Outdoor een nieuwe site kreeg, maar nu is het zo ver! Op maandag 12 maart 2018 is onze site online gegaan. Wij zijn erg trots op dat waar we hard aan gewerkt hebben. Op deze manier hopen wij een beter beeld van Buffel Outdoor te kunnen geven. Dit door onze foto's eruit te laten spatten, een aantrekkelijker design gemaakt te hebben en alle informatie beter vindbaar te maken. Wij hopen dat jullie het ook geweldig vinden. Mocht je nog tips hebben of een leuke reactie willen geven, dan kan dit altijd. Dit kan door te klikken op 'lees verder' en dan naar onder te scrollen. Hier kan je makkelijk een reactie achter laten, waardoor wij onze site nog mooier kunnen maken. Alvast bedankt!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Kantoorgebouw aan de Zandbreeweg 14B te Oldenzaal
logo-anwb-white.png

© 2020 Buffel Outdoor

All Rights Reserved

Created by Frank Groot Kormelinck

reizen.png
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest
GGTO_logo_Wit_transparant.png

Zandbreeweg 14B 7577 BZ Oldenzaal

+31 (0)88 - 6883667

Info@buffel-outdoor.nl