Vanaf €125,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Sauerland Events

Luchtballon varen, sneeuwpret, Sauerlander buffet, quadrijden, rondleiding in historisch centrum, zeskamp, bezoek aan bierbrouwerij, per mountainstep afdalen, golfen, skiën in Winterberg, speedbuggy, bobsleeën, touwenparcours, teamwork, feest in een lodge….

Ideeën in overvloed bij de oosterburen.

DSC00983.JPG

Sneeuw Events

Sneeuwteamchallenges, sneeuwschoenwandeling, sneeuwbarbecue, fakkeltocht, bezoek aan stadscentrum, teambuilding in Willingen. Volop sneeuwpret in het Sauerland.

Vanaf €49,-

Per Persoon

Niveau activiteit

20171130_BuffelOutdoor_Winterberg_©Flori

GPS-tocht met Mountain Steppen

Om snelheid bij het steppen te kunnen maken, is het prettiger om op hoogte te starten. Via een korte GPS-tocht gaat de groep al wandelend naar een punt waar de instructeur met de steps klaar staat om een afwisselende downhill tour naar het beginpunt te maken.

Vanaf €25,-

Per Persoon

Niveau activiteit

step tsjechie groot.JPG

Quadrijden en -trail

Op 90cc quads zal een circuit gereden worden, waarbij er in verschillende manches geleerd wordt quad te rijden. Een keuze uit een wedstrijdje of behendigheidsparcours is ook een vast onderdeel van dit programma, waarbij een bochtige route zeker niet zal ontbreken zodat er in deze kromming van de baan een mogelijkheid bestaat om in te halen. Deze activiteit duurt ongeveer 1½ uur. 

Vanaf €49,-

Per Persoon

Niveau activiteit

quad 400CC racen.JPG

Vanaf €10,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Boogschieten

U maakt bij boogschieten gebruik van een recurveboog, die handig en snel in gebruik is. Na een instructie gaat iedereen zelf aan de slag. Na een aantal proefpijlen noteren wij de punten van elk team en aan het einde van de 1½ uur durende activiteit wordt bekend gemaakt welk team het beste gescoord heeft. Wie word de nieuwe Robbin Hood?

BuffelOutdoor-Introductie-17180815-©Flor

Kaart en Kompastocht

Het feit dat een klein naaldje altijd feilloos het noorden weet te vinden, is voor velen een soort magische kracht. Echter komt niet alleen deze manier van plaats- en routebepaling aan de orde. Ook het opzoeken van hoogtemeters en het gebruik maken van een kaartlegenda zal in deze wandeling van ongeveer 2 uur naar voren komen. 

Vanaf €12,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Kaart &kompas II.JPG

Buksschieten

De instructeur legt uit hoe alles werkt en dan kan het beginnen. Probeer de eendjes te raken! Wie van jullie is de beste schutter?!

Vanaf €10,-

Per Persoon

Niveau activiteit

20180719_1113_BuffelOutdoor_©FlorisHeuer

GPS-Navigatietocht

Een GPS is een modern en populair navigatiemiddel. Het volgen van een track, route en het vinden van waypoints zullen in deze wandeltocht naar voren komen. Het opdrachtenboek geeft op diverse plekken een taak of raadsel om het traject nog leuker te maken.

Vanaf €14,-

Per Persoon

Niveau activiteit

IMG_0212.JPG