Vanaf €79,-

Per Persoon

Niveau activiteit

On the move programma

'On the move’ activiteiten op één dag beleven, dat is een unieke kans! Per GPS Navigatie naar het hoogste punt om daarna per mountainstep een mooie afdaling te maken. Vervolgens wordt er een mountainbiketocht over onverharde paden gemaakt. Zo kom je door bossen en groene weilanden weer uit op het begin punt.

image-2019-05-14-3.jpg

3-Luik recreatief programma

Een leuk en actief programma! Kies 3 activiteiten uit de volgende onderdelen: boogschieten, kaart & kompastocht, een samenwerkingsactiviteit, 2 zeskamp onderdelen en gps-navigatietocht. Deze 3-luik aan activiteiten kun u op bijna elke locatie uitvoeren.

Vanaf €25,-

Per Persoon

Niveau activiteit

IMG_0212.JPG

3-Luik spannend programma

Kunt u niet kiezen uit de spannende activiteiten in de hoogte op onze website? Kies dan voor dit spectaculaire 3 in één combinatieprogramma. Rotsklimmen, abseilen én challengeparcours. Elke activiteit duurt een uur. Kort, krachtig en heel erg spannend!

Vanaf €39,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-14-4.jpg

4-Luik recreatief programma

Zelf een dagprogramma samenstellen met 4 activiteiten van anderhalf uur. De keuze kan gemaakt worden uit de volgende onderdelen: boogschieten, kaart & kompastocht, buksschieten, twee samenwerkingsactiviteiten, 3 zeskamp onderdelen en gps navigatietocht. Dit programma kan op elke gewenste locatie plaatsvinden.

Vanaf €39,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-14-5.jpg

Vanaf €55,-

Per Persoon

Niveau activiteit

5-Luik spannend programma

Wilt u de hele dag vermaakt worden in een oude steengroeve? Met allerlei uitdagende touwbruggen, diverse klettersteigroutes, meerdere klimroutes, een abseil en tot slot wordt er met een freejump de dag spectaculair gevuld.

image-2019-05-14-6.jpg

Adventure 2-daagse België

De 1e dag volop vermaak in een steengroeve met klimmen, abseilen en een challengeparcours. De 2e dag staat een minitrektocht door het Ourthedal op het programma per GPS, step en kano. Inclusief 1 overnachting en maaltijden.

Vanaf €100,-

Per Persoon

Niveau activiteit

230816_Introductie_Ardennen_BuffelOutdoo

Adventure 3-daagse België

Een afwisselend buitensportprogramma met natuurlijk klimmen, abseilen en een challengeparcours. Daarnaast beleven we een aantal verplaatsingsactiviteiten zoals een GPS-Oriëntatietocht i.c.m. mountainsteppen, vlotvaren en mountainbiken. Incl. 2x campingovernachting en maaltijden.

Vanaf €135,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-14-7.jpg

Adventure 4-daagse België

Heerlijk survivallen met standaard onderdelen in het programma: boogschieten, mountainbiken, vlotvaren, klimmen, abseilen en nog veel meer! Tot slot een bivakovernachting met een kampvuurmaaltijd.

Vanaf €170,-

Per Persoon

Niveau activiteit

230816_Introductie_Ardennen_BuffelOutdoo

Vanaf €210,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Adventure 5-daagse België

Vijf dagen volop actief vermaak met een hele hoop spanning! Bijna alle buitensportactiviteiten komen aan bod. Van kanoën tot boogschieten, van kaart & kompastocht tot abseilen. Afsluitend met z'n allen op bivak!

Touwtjesbrug vrolijk.jpg

Trektocht 4-daagse België

Via kaart & kompas, mountainbike, kano of GPS-waypoints naar de volgende overnachtingsplek. Slapen in tenten of op bivak. Hiken met bepakking of geregeld bagagevervoer, allerlei opties zijn mogelijk.

Vanaf €175,-

Per Persoon

Niveau activiteit

07131416_BuffelOutdoor_Guillestre_©Flori

Trektocht 5-daagse België

Wat meer van de Ardennen zien dan alleen de omgeving van één camping? Boek een 5-daagse trektocht en beleef naast het Ourthedal ook het Amblèvedal. Met rugzak van camping naar camping naar bivakveld. Natuurlijk met meerdere outdooractiviteiten tussendoor. Inclusief bagagevervoer is ook mogelijk!

Vanaf €215,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-14-8.jpg

Adventure dag Ommen

Een dagprogramma in het Overijselse Ommen, waar klimmen en klauteren centraal staat. In het programma zit de Leap of faith, team kratklimmen, low rope parcours en meerkamp spellen. Eventueel mogelijk met koffie en thee.

Vanaf €17,50

Per Persoon

Niveau activiteit

klauterwoud_edited.jpg

Vanaf €136,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Adventure 3-daagse Ommen

Een actief buitensport programma in het Nederlandse Ommen. In het activiteiten pakket zitten activiteiten op hoogte: Low rope parcours, Leap op faith en team kratklimmen, maar ook vlotvaren, GPS tocht, boogschieten en een begeleide mountainbike tocht. Incl. 2x overnachting en maaltijden. Ook te combineren met meerkamp.

20150624_163844.jpg

Adventure 4-daagse Ommen

In 4 dagen tijd een actief programma. Uiteraard Low rope parcours, leap of faith, team kratklimmen en vlotvaren. Ook activiteiten waarbij we verplaatsen zoals met een GPS tocht, een begeleide mountainbike tocht of kaart en kompas tocht. Boogschieten zit in dit pakket en meerkamp of daarvoor in de plaats teamtraining. Incl. 3 overnachtingen en maaltijden.

Vanaf €177,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-14-9.jpg