Vanaf €369,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Op Avontuur in Frankrijk

Midden in de Franse Alpen, tussen de bergen, aan de rivier de Durance en ook nog aan een prachtig meertje?! Genieten!! Vanuit deze prachtige locatie een actieve gezinsvakantie met de meest gave activiteiten! Hier kun je alle kanten op; klimmen en abseilen, via ferrata, canyoning, raften, een hike om te bivakeren boven op de berg en nog veel meer!

Begeleide Mountainbiketocht

Volg per mountainbike onze instructeur op een mooie en afwisselende route door de omgeving. Zij kunnen de groep als geen ander de beste bospaadjes en afdalingen laten zien en beleven. Tevens geven ze voorafgaand en tijdens de tocht aanwijzingen zodat de eventuele obstakels of spannende afdalingen op de juiste manier genomen kunnen worden.

Vanaf €27,50

Per Persoon

Niveau activiteit

3-Luik spannend programma

Kunt u niet kiezen uit de spannende activiteiten in de hoogte op onze website? Kies dan voor dit spectaculaire 3 in één combinatieprogramma. Rotsklimmen, abseilen én challengeparcours. Elke activiteit duurt een uur. Kort, krachtig en heel erg spannend!

Vanaf €39,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Kano tocht

Na een duidelijke uitleg over het varen op een rivier met een stabiele sit on top kano, krijgt iedere deelnemer een peddel en zwemvest. Lekker op eigen tempo met de stroom mee varen. Er zijn verschillende afstanden mogelijk, van ontspannen peddelen tot een lange, pittige tocht. Deze activiteit is ook leuk voor gezinnen. In de Ardennen varen we op de rivier de Ourthe, Amblève of Loue.

Vanaf €20,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Kantoorgebouw aan de Zandbreeweg 14B te Oldenzaal
logo-anwb-white.png

© 2020 Buffel Outdoor

All Rights Reserved

Created by Frank Groot Kormelinck

reizen.png
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest
GGTO_logo_Wit_transparant.png

Zandbreeweg 14B 7577 BZ Oldenzaal

+31 (0)88 - 6883667

Info@buffel-outdoor.nl