Vanaf €17,50

Per Persoon

Niveau activiteit

Adventure Dag in Ommen

Een dagprogramma in het Overijselse Ommen, waar klimmen en klauteren centraal staat. In het programma zit de Leap of faith, team kratklimmen, low rope parcours en meerkamp spellen. Eventueel mogelijk met koffie en thee.

klauterwoud_edited.jpg

Adventure 3-daagse Ommen

Een actief buitensport programma in het Nederlandse Ommen. In het activiteiten pakket zitten activiteiten op hoogte: Low rope parcours, Leap op faith en team kratklimmen, maar ook vlotvaren, GPS tocht, boogschieten en een begeleide mountainbike tocht. Incl. 2x overnachting en maaltijden. Ook te combineren met meerkamp.

Vanaf €136,-

Per Persoon

Niveau activiteit

20150624_163844.jpg

Adventure 4-Daagse Ommen

In 4 dagen tijd een actief programma. Uiteraard Low rope parcours, leap of faith, team kratklimmen en vlotvaren. Ook activiteiten waarbij we verplaatsen zoals met een GPS tocht, een begeleide mountainbike tocht of kaart en kompas tocht. Boogschieten zit in dit pakket en meerkamp of daarvoor in de plaats teamtraining. Incl. 3 overnachtingen en maaltijden.

Vanaf €177,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-14-9.jpg

GPS-Navigatietocht

Een GPS is een modern en populair navigatiemiddel. Het volgen van een track, route en het vinden van waypoints zullen in deze wandeltocht naar voren komen. Het opdrachtenboek geeft op diverse plekken een taak of raadsel om het traject nog leuker te maken. 

€14,-

Per Persoon

Niveau activiteit

IMG_0212.JPG

Prijs op 

aanvraag

Niveau activiteit

Wadden Events

Overnachten in steppetent, brandingraften, wijn- of proseccoproeverij, zeilen op een tjalk, tapasdiner, wadlopen, huifkartochten, powerkiten met windkracht 5, groen- en Eco uitje, strandbarbecue, rescueboot varen, workshop cocktail shaken, beleef Texel in een tuctuc of op de solex…. Voldoende mogelijkheden voor een fris wadden event.

zeilen valk.JPG

Veluwe Events

Tourtocht in 2CV of Trabant, bezichtiging palingrokerij, speurtocht door het Utrechtse landschap, (boeren)golf, Veluwse wijnroute op de solex, moorddiner, paintball, highropesparcours, rondvlucht vanaf vliegveld Teuge, boogschieten, Oud Hollandse zeskamp, sportief vergaderen....

Een en al geniet van het Veluwse landschap!

Vanaf €89,-

Per Persoon

Niveau activiteit

010705.jpg

Overijssel Events

Hanzesteden in overvloed, team challenge in een bosrijke omgeving, workshop djembee, brunchen op een landgoed, GPS-navigatietocht, Landrover experience, klootschieten, zweefvliegen, kanotocht op de Vechte, casinoavond, overheerlijk dineren, roofvogelshow….Kortom, Overijssel heeft enorm veel te bieden.

Vanaf €25,-

Per Persoon

Niveau activiteit

roofvogelshow II.JPG

Kratklimmen

In teamverband of individueel! Maar wie bouwt de hoogste toren?! Doormiddel van heel veel kratten probeer jij samen of alleen de hoogste toren te bouwen, waar jezelf ook bovenop moet staan! Gezekerd aan een touw sta jij op je eigen wankele toren.

€10,-

Per Persoon

Niveau activiteit

20150624_163844.jpg

€29,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Begeleide Mountainbiketocht

 

Volg per mountainbike onze instructeur op een mooie en afwisselende route door de omgeving. Zij kunnen de groep als geen ander de beste bospaadjes en afdalingen laten zien en beleven. Tevens geven ze voorafgaand en tijdens de tocht aanwijzingen zodat de eventuele obstakels of spannende afdalingen op de juiste manier genomen kunnen worden.

image-2019-05-14-9.jpg

Kano varen

Na een uitleg over het varen op een rivier met een stabiele sit on top kano, krijgt iedere deelnemer een peddel en zwemvest. Lekker op eigen tempo met de stroom mee varen. Er zijn verschillende afstanden mogelijk. Deze activiteit is ook leuk voor grote groepen kinderen. Op het water kunnen ze spelletjes doen, maar ze vermaken zichzelf prima met al dat water om hen heen.

€20,-

Per Persoon

Niveau activiteit

230816_Introductie_Ardennen_BuffelOutdoo

Kaart & Kompastocht

Het feit dat een klein naaldje altijd feilloos het noorden weet te vinden, is voor velen een soort magische kracht. Echter komt niet alleen deze manier van plaats- en routebepaling aan de orde. Ook het opzoeken van hoogtemeters en het gebruik maken van een kaartlegenda zal in deze wandeling van ongeveer 2 uur naar voren komen. 

€12,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Kaart &kompas II.JPG

Buks schieten

De instructeur legt uit hoe alles werkt en dan kan het beginnen. Probeer de eendjes te raken! Wie is jullie beste schutter?

€10,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-16-6.jpg

Vanaf €35,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Paintball

Zin om even volledig op scherp te staan? Dan is paintball een regelrechte aanrader! Een dagdeel vol spanning en avontuur op een bosterrein. Aanvallend kruipen door het veld of defensief verscholen achter een boom met een tegenstander in het vizier. Er zijn allerlei spelvariaties mogelijk waarbij een ‘Bunny Hunt’, extra leuk is voor vrijgezellenfeestjes.

paintball_1.jpg

Quadrijden en -trail

Er zal op 90cc quads een circuit gereden worden, waarbij er in verschillende manches geleerd wordt quad te rijden. Een keuze uit een wedstrijdje of behendigheidsparcours is ook een vast onderdeel van dit programma, waarbij een bochtige route zeker niet zal ontbreken zodat er in deze kromming van de baan een mogelijkheid bestaat om in te halen. Deze activiteit duurt ongeveer 1½ uur. 

Vanaf €49,-

Per Persoon

Niveau activiteit

quad 400CC racen.JPG

Vlotbouwen en Vlotvaren

Van slechts een aantal tonnen, palen en een beetje touw zal met behulp van de instructeur een 'rivierwaardig' vlot worden gebouwd. Een activiteit die garant staat voor veel waterplezier. Spannend of het vlot het wel houdt en een prachtige oefening tot samenwerken. In de Ardennen varen we op de rivier de Ourthe.

€17,50

Per Persoon

Niveau activiteit

IMG_2237.JPG

Boogschieten

U maakt bij boogschieten gebruik van een recurveboog, die handig en snel in gebruik is.

Na een instructie gaat iedereen zelf aan de slag. Na aantal proefpijlen noteren wij de punten van elk team en aan het einde van de 1½ uur durende activiteit wordt bekend gemaakt welk team het beste gescoord heeft. Wie wordt de nieuwe Robbin Hood?

€10,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-14-5.jpg