Vanaf €375,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Adventure 6-daagse Franse Alpen

Dit kamp wordt omringd door bergtoppen met toppen tot wel 4102 meter. In het laaggelegen gebied stromen de zware rivieren door het landschap. De perfecte plek voor raften en kajakken. Op een camping, naast de rivier de Durance hebben wij ons gevestigd. Vanuit hier heb je een goede verbinding naar alle activiteiten. Bij de prijs zijn de reis kosten inbegrepen.

07131416_BuffelOutdoor_Guillestre_©Flori

Abseilen en Rotsklimmen

In een oude steengroeve zijn vele klimroutes in diverse moeilijkheidsgraden te bedwingen. Ook wordt er in dit wisselprogramma een abseil gemaakt. De instructeurs zorgen ervoor dat het abseil- en nazekertouw bevestigd worden aan de gordel, zodat er op veilige wijze een abseil langs de rotswand gemaakt kan worden. Perfect voor grote groepen mensen!

Vanaf €29,-

Per Persoon

Niveau activiteit

20180722_1027_BuffelOutdoor_©FlorisHeuer

Canyoning

Een warm pak aan, een gordel om, een helm op en we zijn er klaar voor! We volgen de rivier helemaal naar beneden. Klimmen en klauterend gaan we naar beneden om in de rivier te komen. Sommige stukken doen we lopend, stukken glijdend maar soms moeten we ook springen of abseilen langs of door de waterval! Geen canyon is hetzelfde en elke keer komen we weer voor een nieuwe verassing en uitdaging!

Vanaf €45,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-16.jpg

Kano tocht

Na een duidelijke uitleg over het varen op een rivier met een stabiele sit on top kano, krijgt iedere deelnemer een peddel en zwemvest. Lekker op eigen tempo met de stroom mee varen. Er zijn verschillende afstanden mogelijk, van ontspannen peddelen tot een lange, pittige tocht.

Vanaf €20,-

Per Persoon

Niveau activiteit

230816_Introductie_Ardennen_BuffelOutdoo

Vanaf €65,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Kajakken met begeleiding

Deze vorm van watersport biedt veel uitdaging. Na uitleg en uitgerust met zwemvest, peddel, helm en een spatzeil kan de tocht op de Ourthe,Amblève of de Durance, onder begeleiding van een instructeur, in een eenpersoons kajak beginnen. Tijdens de tocht zullen er verschillende kajakvaardigheden worden toegepast.

image-2019-05-16-4.jpg

Vlotvaren en Vlotbouwen

Van slechts een aantal tonnen, palen en een beetje touw zal met behulp van de instructeur een 'rivierwaardig' vlot worden geconstrueerd. Een activiteit die garant staat voor veel waterplezier. Spannend of het vlot het wel houdt en een prachtige oefening tot samenwerken.

Vanaf €17,50

Per Persoon

Niveau activiteit

Vlot op vijvertje.jpg

Raften

Met 6 à 8 personen en instructeur in een raft wordt de rivier met gemak bedwongen, zolang de instructies opgevolgd worden. Op verschillende rivieren in Frankrijk kan er prachtig geraft worden.

Vanaf €39,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-16-9.jpg

Boogschieten

U maakt bij boogschieten gebruik van een recurveboog, die handig en snel in gebruik is. Na een instructie gaat iedereen zelf aan de slag. Na een aantal proefpijlen noteren wij de punten van elk team en aan het einde van de 1½ uur durende activiteit wordt bekend gemaakt welk team het beste gescoord heeft. Wie word de nieuwe Robbin Hood?

Vanaf €10,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-14-5.jpg

Vanaf €35,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Via Ferrata

Gewapend met een klettersteigset, helm en gordel wordt de stalen kabel gevolgd tot op grote hoogte. De stabiele ijzeren nietjes geven slechts tijdelijk een gevoel van houvast. De wind zoemt door de helm en de prachtige vergezichten maken dit tot een geweldige activiteit. Niet enkel voor echte berggeiten, maar leuk voor iedereen

image-2019-05-16-2.jpg

GPS-Navigatietocht

Een GPS is een modern en populair navigatiemiddel. Het volgen van een track, route en het vinden van waypoints zullen in deze wandeltocht naar voren komen. Het opdrachtenboek geeft op diverse plekken een taak of raadsel om het traject nog leuker te maken. 

Vanaf €14,-

Per Persoon

Niveau activiteit

IMG_0212.JPG

Begeleide Mountainbiketocht

Volg per mountainbike onze instructeur op een mooie en afwisselende route door de omgeving. Zij kunnen de groep als geen ander de beste bospaadjes en afdalingen laten zien en beleven. Tevens geven ze voorafgaand en tijdens de tocht aanwijzingen zodat de eventuele obstakels of spannende afdalingen op de juiste manier genomen kunnen worden.

Vanaf €29,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-14-9.jpg

Kaart & Kompastocht

Het feit dat een klein naaldje altijd feilloos het noorden weet te vinden, is voor velen een soort magische kracht. Echter komt niet alleen deze manier van plaats- en routebepaling aan de orde. Ook het opzoeken van hoogtemeters en het gebruik maken van een kaartlegenda zal in deze wandeling van ongeveer 2 uur naar voren komen.

Vanaf €12,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Kaart &kompas II.JPG

Vanaf €10,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Buksschieten

De instructeur legt uit hoe alles werkt en dan kan het beginnen. Probeer de eendjes te raken! Wie van jullie is de beste schutter?!

image-2019-05-16-6.jpg