Lieve Buffels,

Wij gaan uit elkaar. Een onoverkomelijk besluit dat intens verdrietig voelt en ook is.


In de afgelopen jaren hebben wij ontzettend veel samen meegemaakt. Het zijn prachtige avonturen en momenten geweest. Daarbij kwamen ook teleurstellingen, uitdagingen, hoge pieken evenals diepe dalen. Het mooiste, van onze 24-jaar lange liefde, blijft voor altijd voortbestaan: onze kinderen Fieke en Lode, onze twee schatten.


Hoe exact dit proces de komende tijd gaat verlopen, is voor ons nog moeilijk te omvatten. Het wordt hard werken en intense gesprekken met elkaar voeren. Daarbij hebben we afgesproken om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan. Met respect voor de ander en bovenal het belang van de kinderen voorop.

We gaan samen zorgen voor onze kinderen. Met als doel “de beste ouders op afstand” te worden. Voor ons gezin, onze 4-eenheid.


Wij maken dit voor het eerst mee. Fieke & Lode vergeten deze tijd nooit. We vertrouwen erop dat we hier uiteindelijk samen sterker uitkomen. Al is dat op dit moment nog lastig te bevatten. Ruimte is er voor verdriet, rouw en tranen. En zeker ook tijd om de schouders eronder zetten en samen verder te gaan. Uiteindelijk komt alles goed! 


De komende dagen geven wij volledige prioriteit aan het gezin om een start te maken dit verdriet te dragen. Deze tijd willen we zoveel mogelijk samen doorbrengen door de kinderen te laten voelen dat onze 4-eenheid en onvoorwaardelijke liefde blijft voortbestaan. Onze focus zal hierop liggen. Denk aan ons en houd contact met iedereen uit ons gezin. Dat vinden we fijn. Tot slot: jullie zijn meer dan welkom bij ons. Nu en straks.. Graag zelfs. De 4-eenheid heeft jullie aandacht en aanwezigheid nodig. Misschien zelfs wel meer dan ooit…


Voor Buffel Outdoor heeft het natuurlijk ook impact, maar wij geloven dat ons team sterk genoeg is om deze klap mee op te vangen. Voor mij, Wouter, zal het enorm aanpassen zijn om geen stevige thuisbasis te hebben zoals altijd. Daardoor zal ik zeker het eerste jaar af en toe wat van jullie nodig hebben. Als iedereen zijn best doet, dan komen we ook hier doorheen. 


Wij verwachten dat we het gaan redden samen, zoals altijd!

Heel veel liefs,

Wouter, Tessa, Fieke & Lode   

~ de 4-eenheid ~