Begeleide Mountainbiketocht

Mountainbiketocht Buffel Outdoor
Verharde en onverharde paden
Door mooie heuvellandschappen
Iedereen op eigen niveau
Met een gediplomeerde instructeur
Vaste prijs voor deze activiteit
€29,- Per Persoon

De Belgische Ardennen lenen zich perfect voor het mountainbiken. Het sportieve heuvellandschap biedt uitdaging voor beginners en ervaren mountainbikers. Ga met onze instructeurs mee, want zij laten je de leukste en mooiste stukjes van de Ardennen zien!

Langzaam klim je de berg op met je mountainbike. Je begint de verzuring in je benen te voelen en vraagt je af hoe ver het nog is tot aan de top. Bovenaan wacht de instructeur op je en hier kan je een kleine pauze nemen om even wat te drinken voordat het echte werk begint.

Eenmaal bijgekomen gaan jullie weer verder, maar nu naar beneden. Terwijl je naar beneden gaat besef je weer waarom het mountainbiken zo leuk is. De adrenaline giert door je lichaam en met hoge snelheid vlieg jij van de berg af over onverharde paden. De groep heeft een lekker tempo en jullie kunnen mooi wat kilometers maken. Eenmaal weer terug op de camping is iedereen uitgeput en hebben jullie een sportieve ochtend of middag achter de rug en is een beetje rust wel verdiend. 

Lijkt deze outdoor activiteit jou wat? Bel dan naar ons kantoor om een afspraak te maken of voor meer informatie. 

Niveau activiteit

Wilt u meer informatie over diverse mogelijkheden en bijbehorende kosten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kantoor:

Zandbreeweg 14B
7577 BZ Oldenzaal

 

E-mail: 

info@buffel-outdoor.nl

 

Telefoon:

088-6883667