€29,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Abseilen en Rotsklimmen

Uitdaging ten top!

In een oude steengroeve zijn vele klimroutes in diverse moeilijkheidsgraden te bedwingen. Ook wordt er in dit wisselprogramma een klettersteigroute naar de abseil gemaakt. De instructeurs zorgen ervoor dat het abseil- en nazekertouw bevestigd worden aan de gordel, zodat er op veilige wijze langs de rotswand naar beneden kan. Perfect voor grote groepen mensen!

230816_Introductie_Ardennen_BuffelOutdoo

Challengeparcours

Tijdens deze spannende route komt u steeds weer nieuwe hindernissen tegen die u moet overwinnen. U zult via touwbruggen een oversteek maken, langs richeltjes klauteren en diverse hoogten overbruggen. Een afwisselend activiteit vol spanning en avontuur

€25,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Touwtjesbrug vrolijk.jpg

Freejump

Durf die sprong in het diepe te maken! Gordel aan, helm op en vastgemaakt worden door de instructeur boven aan de afgrond. En dan ben je maar 1 stap verwijdert van een geweldige ervaring. Vanaf 20 meter hoogte dwars door de groeve, zoevend door de lucht!

€9,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-14-6.jpg

Groevedag

De groevedag is het Klimmen en Abseilen, de Challengeparcours en Freejump in 1 pakket. Tijdens deze dag zal je in de ochtend gaan klimmen en abseilen. Dan even pauze houden, zodat jullie in de middag weer fit verder kunnen gaan met het challengeparcours. Tot slot dan nog de freejump, dit om de dag af te sluiten met een knaller. Omdat je de complete dag doet, krijg je van ons de freejump gratis!

€49,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-14-4.jpg

Vanaf €12,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Pamperpaal

€10,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Buksschieten

image-2019-05-16-6.jpg

Laat zien wie de scherpschutter is! Haal de scherpschutter in jou en je team naar boven, daag elkaar uit om de meeste eendjes te raken. Of haal zoveel mogelijk punten op de kaarten.

Tokkelen

07131416_BuffelOutdoor_Guillestre_©Flori

Kaart & Kompastocht

€12,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Kaart &kompas II.JPG

Het feit dat een klein naaldje altijd feilloos het noorden weet te vinden, is voor velen een soort magische kracht. Echter komt niet alleen deze manier van plaats- en routebepaling aan de orde. Door middel van een kaart en alles wat om je heen zit probeer je te bepalen waar je bent en hoe jij met je groep door het landschap naar het eindpunt gaat.

Kratklimmen

In teamverband of individueel! Maar wie bouwt de hoogste toren? Door middel van heel veel kratten probeer jij samen of alleen de hoogste toren te bouwen, waar jezelf ook bovenop staan! Gezekerd aan een touw sta jij op je eigen wankele toren.

€10,-

Per Persoon

Niveau activiteit

20150624_163844.jpg

Canyoningen

Een warm pak aan, een gordel om, een helm op en we zijn er klaar voor! We volgen de rivier helemaal naar beneden. Klimmend, klauterend, glijdend en soms zelf springend of abseilend vinden we onze weg door deze canyon. Onderweg komen we natuurlijke watervallen tegen of soms zelfs een meer waar je dan lekker kan picknicken. Geen Canyon is hetzelfde en elke keer komen we weer voor een nieuwe verassing tegen!

€45,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-16.jpg

Vanaf €12,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Bezoek aan Druipsteengrot

Druipsteengrotten zijn een interessant natuurverschijnsel. De holtes in deze grotten ontstaan door het oplossen van kalksteen. De stalagmieten en stalactieten kunnen wel een miljoen jaar oud zijn. Een rondleiding van 1,5 uur geeft goed inzicht in het ontstaan van deze verbazingwekkende ondergrondse gangenstelsels. Geschikt voor elke leeftijd. Entreeprijs verschilt per grot.

grot vijvertje.GIF

GPS-Navigatietocht

Een GPS is een modern en populair navigatiemiddel. Het volgen van een track, route en het vinden van waypoints zullen in deze wandeltocht naar voren komen. Het leuke is dat je zelf kan bepalen wat je doet, kies je voor de korte route door de bosjes of toch de weg eromheen.

€14,-

Per Persoon

Niveau activiteit

IMG_0212.JPG

Via Ferrata

Gewapend met een klettersteigset, helm en gordel wordt de stalen kabel gevolgd tot op grote hoogte. De stabiele ijzeren nietjes geven slechts tijdelijk een gevoel van houvast. De wind zoemt door de helm en de prachtige vergezichten maken dit tot een geweldige activiteit. Niet enkel voor de berggeiten maar voor het hele gezin.

€35,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-16-3.jpg

Speleologie

Kruipend en sluipend door oeroude gangenstelsels. Ongelofelijk dat deze gangen al zo oud zijn en enkel en alleen door de natuur ontstaan zijn. Gehesen in een overall en met helm voorzien van lampje op het hoofd is dit een geweldige (team)ervaring voor jong en oud.

€34,-

Per Persoon

Niveau activiteit

speleo family adventure.jpg

Vanaf €35,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Paintball

Zin om even volledig op scherp te staan? Dan is paintball een regelrechte aanrader! Een dagdeel vol spanning en avontuur op een bosterrein. Aanvallend kruipen door het veld of defensief verscholen achter een boom met een tegenstander in het vizier. Er zijn allerlei spelvariaties mogelijk waarbij een 'Bunny Hunt', extra leuk is voor vrijgezellenfeestjes.

paintball_1.jpg

Begeleide Mountainbiketocht

Volg per mountainbike onze instructeur op een mooie en afwisselende route door de omgeving. Zij kunnen de groep als geen ander de beste bospaadjes en afdalingen laten zien en beleven. Tevens geven ze voorafgaand en tijdens de tocht aanwijzingen zodat de eventueel obstakels of spannende afdalingen op de juiste manier genomen kunnen worden.

€29,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-14-9.jpg

GPS-tocht met Steppen

Om snelheid bij het steppen te kunnen maken, is het prettiger om op hoogte te starten. Via een korte GPS-tocht gaat de groep al wandelend naar een punt waar de instructeur met de step klaar staat om een afwisselende downhill tour naar het beginpunt te maken

€25,-

Per Persoon

Niveau activiteit

step tsjechie groot.JPG

Quadrijden en -trail

Om beurten zal er op 90cc quads een circuit gereden worden, waarbij er in verschillende manches geleerd wordt quad te rijde. Een keuze uit een wedstrijdje of behendigheidsparcours is ook een vast onderdeel van dit programma. Ander half uur vermaak!

Vanaf €49,-

Per Persoon

Niveau activiteit

quad 400CC racen.JPG

€20,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Kanotocht

Na een uitleg over het varen op een rivier met een stabiele sit on top kano, krijgt iedere deelnemer een peddel en zwemvest. Lekker op eigen tempo met de stroom mee varen. Er zijn verschillende afstanden mogelijk. Deze activiteit is ook leuk voor grote groepen kinderen. Op het water kunnen ze spelletjes doen, maar ze vermaken zichzelf prima met al dat water om hen heen.

230816_Introductie_Ardennen_BuffelOutdoo

Kajakken met Begeleiding

Deze vorm van watersport is uitdagend, spannend en lekker sportief. Na een uitleg en uitgerust met goed materiaal gaan we het water op. Een tocht op de Ourthe, de Amblève of de Durance, onder begeleiding van een instructeur. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau met bijpassende rivier om te beginnen.

€65,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-16-4.jpg

Vlotvaren en Vlotbouwen

Jullie krijgen een paar tonnen, palen, een beetje touw en een instructie. Daarna is het aan jullie om het vlot 'rivierwaardig' te maken. Een activiteit die voor veel waterplezier zorgt!

€17,50

Per Persoon

Niveau activiteit

DSCF0549.JPG

Raften

Met 6 à 8 personen en instructeur in een raft wordt de rivier met gemak bedongen, zolang de instructies opgevolgd worden. Op verschillende rivieren in Frankrijk en Italië kan prachtig geraft worden.

€39,-

Per Persoon

Niveau activiteit

image-2019-05-16-5.jpg

€10,-

Per Persoon

Niveau activiteit

Boogschieten

Met een recurveboog, deze is handig en snel te gebruiken. Na een instructie kan iedereen (jong en oud) makkelijk gebruik maken van deze boog. Jullie in een team of individueel kunnen verschillende spelletjes doen. Wie wordt de nieuwe Robin Hood?

image-2019-05-14-5.jpg