Laatste Nieuws

Al enige jaren organiseert Buffel Outdoor in opdracht van verschillende touroperators actieve familievakanties in aantrekkelijke streken. Voor Pharos Reizen van de ANWB worden er zelfs 4 locaties door Buffel Outdoor uitgevoerd. Naast de noordelijke Jura, in midden Frankrijk, ook in Guillestre in het zuiden van Frankrijk (Franse Alpen) en in de Italiaanse Alpen in de Aosta. In Aosta is Buffel Outdoor ook werkzaam voor SNP. Naast de tenten worden er volledige pakketten met sportieve activiteiten aangeboden, zoals raften, canyoning en via ferratta. Maar ook voor een leuke familiebivak of een partijtje boogschieten kun je bij Buffel Outdoor terecht. Om een leuke sfeerbeleving te geven, hierbij 2 filmpjes, gemaakt door onze instructeurs: locatie Guillestre en locatie Aosta.

Guillestre Franse Alpen
Italië Aosta
Buffel & Umyak samen verder
Sinds half mei heeft Umyak Buitensport zich aangesloten bij de Buffel Beheer groep. Samen zullen zij de programma''s draaien op de vele verschillende locaties waar Buffel actief is. Met de samenvoeging maakt Buffel een grote stap vooruit met, naast de vaste locatie in de Belgische Ardennen, een nieuwe locatie in de prachtige Italiaanse Aosta. Guillestre en de Jura blijven als zomeractiviteitengebied en het Sauerland zijn nog steeds gebieden waar Buffel regelmatig een speciaal kamp neerzet. Kortom nu nog meer keus!Tevens is de instroom van een hoop goed opgeleide instructeurs een verbreding van het instructeurscorps een mooie aanwinst. Voor Umyak zal het materiaal een verbetering worden en de ruime pool van instructeurs de kwaliteit verhogen. De activiteiten op locatie zullen allen worden uitgevoerd door Buffel Outdoor.Met de ervaring van Umyak, reeds sinds 1991, en de nieuwe inzichten en materialen van Buffel Outdoor is een ware synergie gevonden. Voor de klant het oude vertrouwde en voor de instructeur prettig werken.We hopen dat de reeds bestaande klanten deze vooruitgang zullen beleven. Kijk snel op de site: www.umyak.nl
Vol trots kunnen we melden dat er voor het seizoen 2012 & 2013 een grote hoeveelheid diploma's en certificaten is behaald door de instructeurs van Buffel Outdoor.Zeker de laatste jaren is de regulering van de buitensportbranche in volle gang. De VeBon tracht dit nationaal te reguleren, echter gaat Buffel Outdoor voor de internationale certificeringen. De vele locaties waar Buffel Outdoor activiteiten ontplooit zijn bijna altijd over de landsgrenzen, vandaar de wil om het ook daar te regelen.Zo zijn er meer dan twee handen vol aan gecertificeerde raftgidsen met het IRF II diploma en iets meer dan een handvol met zelfs het IRF III diploma. Ook is het merendeel in het bezit van internationale klimdiploma's VRT II & III, inclusief reddingstechnieken. Samen met de Nederlandse Canyoning Bond (www.nederlandsecanyoningbond.nl) worden bijna ieder jaar canyoninggidsen opgeleid, en is in het voorseizoen zelfs een Frans LPS diploma in de wacht gesleept. Met deze hoge dichtheid aan diploma's en waarderingen proberen we de veiligheid en kwaliteit te garanderen.
Teamtraining

Teamtraining

BelgieDuitslandNederland
Recreatief Buffelen
In deze vorm van training staat teamgericht samenwerken centraal. Door kort cyclische oefeningen met diverse doelstellingen leert men in groepsverband instructief en procesmatig aansturen, motiveren en vertrouwen. Een onderlinge verbondenheid en leiderschap met een coachende insteek kunnen resultaten zijn van deze teamtraining.

Teamwork dag in Ommen

Teamwork dag in Ommen

Nederland
Recreatief Buffelen
Een hele dag met je vrienden, team of familie onderweg. Samenwerkende spellen en opdrachten om de band te versterken. Kun jij droog aan de overkant komen met het zelfgemaakte vlot of de hoogste toren bouwen met kratten?

Back to basic training

Back to basic training

BelgieDuitslandNederland
Recreatief Buffelen
Als de groepen zijn geformeerd, staat klantgericht koken op het programma in een natuurlijke omgeving. Als de avond valt worden afstanden letterlijk en figuurlijk overbrugd. Gedurende de nacht is men op elkaar aangewezen tijdens een navigatietocht bestaande uit verschillende onderdelen. Met meerdere vervoersmiddelen verplaatst men zich door de donkere omgeving en durft men misschien wel gezamenlijk risico’s te nemen om een resultaat te bereiken. Of het om het resultaat gaat, is natuurlijk de vraag.

Teamwork 3-daagse Ardennen

Teamwork 3-daagse Ardennen

Belgie
Recreatief Buffelen
Teamworkopdrachten in de bossen of op de camping. Uitdagende activiteiten om elkaars grenzen te verkennen. Samenwerkend al peddelend naar het eindpunt op een zelf gebouwd vlot. Inclusief 2 campingovernachtingen en maaltijden

Min. deelname 12 pers. €135,- p.p.

Teamwork 3-daagse Sauerland

Teamwork 3-daagse Sauerland

Duitsland
Recreatief Buffelen
In deze vorm van teambuilding in combinatie met outdooractiviteiten staat teamgericht samenwerken centraal. We overnachten in een herberg op basis van volpension. En... dit project kan ook ideaal in de winter uitgevoerd worden met teamworkopdrachten en een GPS-tocht in de sneeuw. GRATIS: fakkeltocht voor alle deelnemers kado!

Min. deelname 25 pers. € 169,- p.p.

Teamkwork 4-daagse Ardennen

Teamkwork 4-daagse Ardennen

Belgie
Recreatief Buffelen
In deze vorm van een Ardennenproject met teambuilding in combinatie met outdooractiviteiten staat teamgericht samenwerken centraal. Door kort cyclische oefeningen met diverse doelstellingen leert men in groepsverband instructief en procesmatig aansturen, motiveren en vertrouwen. Met tussendoor natuurlijk ook een aantal echte survivalactiviteiten!

Min. deelname 12 per. € 175,- p.p.

Teamwork 4-daagse Sauerland

Teamwork 4-daagse Sauerland

Duitsland
Recreatief Buffelen
Teamworkprogramma in het Sauerland met meerdere samenwerkingsopdrachten, GPS-tocht met doe- en denkopdrachten en (sneeuw)zeskamp. 's Avonds vermaak in de 'grillhutte' met duitse braadworst. Overnachting in een jeugdherberg. Inclusief verzorgde catering en bedlinnen! GRATIS: fakkeltocht voor alle deelnemers.

Min. deelname 25 pers. € 215,- p.p.

Teamwork 5-daagse Ardennen

Teamwork 5-daagse Ardennen

Belgie
Recreatief Buffelen
Na 5 dagen intensief samenwerken zal er een team op vrijdag huiswaarts keren. De hele week samen op pad met allerlei groepsvormende opdrachten en voor de afwisseling ook spannende buitensportactiviteiten.

Min. deelname 12 pers. € 215,- p.p.

Powered By Sprite-IT