Laatste Nieuws

Al enige jaren organiseert Buffel Outdoor in opdracht van verschillende touroperators actieve familievakanties in aantrekkelijke streken. Voor Pharos Reizen van de ANWB worden er zelfs 4 locaties door Buffel Outdoor uitgevoerd. Naast de noordelijke Jura, in midden Frankrijk, ook in Guillestre in het zuiden van Frankrijk (Franse Alpen) en in de Italiaanse Alpen in de Aosta. In Aosta is Buffel Outdoor ook werkzaam voor SNP. Naast de tenten worden er volledige pakketten met sportieve activiteiten aangeboden, zoals raften, canyoning en via ferratta. Maar ook voor een leuke familiebivak of een partijtje boogschieten kun je bij Buffel Outdoor terecht. Om een leuke sfeerbeleving te geven, hierbij 2 filmpjes, gemaakt door onze instructeurs: locatie Guillestre en locatie Aosta.

Guillestre Franse Alpen
Italië Aosta
Buffel & Umyak samen verder
Sinds half mei heeft Umyak Buitensport zich aangesloten bij de Buffel Beheer groep. Samen zullen zij de programma''s draaien op de vele verschillende locaties waar Buffel actief is. Met de samenvoeging maakt Buffel een grote stap vooruit met, naast de vaste locatie in de Belgische Ardennen, een nieuwe locatie in de prachtige Italiaanse Aosta. Guillestre en de Jura blijven als zomeractiviteitengebied en het Sauerland zijn nog steeds gebieden waar Buffel regelmatig een speciaal kamp neerzet. Kortom nu nog meer keus!Tevens is de instroom van een hoop goed opgeleide instructeurs een verbreding van het instructeurscorps een mooie aanwinst. Voor Umyak zal het materiaal een verbetering worden en de ruime pool van instructeurs de kwaliteit verhogen. De activiteiten op locatie zullen allen worden uitgevoerd door Buffel Outdoor.Met de ervaring van Umyak, reeds sinds 1991, en de nieuwe inzichten en materialen van Buffel Outdoor is een ware synergie gevonden. Voor de klant het oude vertrouwde en voor de instructeur prettig werken.We hopen dat de reeds bestaande klanten deze vooruitgang zullen beleven. Kijk snel op de site: www.umyak.nl
Vol trots kunnen we melden dat er voor het seizoen 2012 & 2013 een grote hoeveelheid diploma's en certificaten is behaald door de instructeurs van Buffel Outdoor.Zeker de laatste jaren is de regulering van de buitensportbranche in volle gang. De VeBon tracht dit nationaal te reguleren, echter gaat Buffel Outdoor voor de internationale certificeringen. De vele locaties waar Buffel Outdoor activiteiten ontplooit zijn bijna altijd over de landsgrenzen, vandaar de wil om het ook daar te regelen.Zo zijn er meer dan twee handen vol aan gecertificeerde raftgidsen met het IRF II diploma en iets meer dan een handvol met zelfs het IRF III diploma. Ook is het merendeel in het bezit van internationale klimdiploma's VRT II & III, inclusief reddingstechnieken. Samen met de Nederlandse Canyoning Bond (www.nederlandsecanyoningbond.nl) worden bijna ieder jaar canyoninggidsen opgeleid, en is in het voorseizoen zelfs een Frans LPS diploma in de wacht gesleept. Met deze hoge dichtheid aan diploma's en waarderingen proberen we de veiligheid en kwaliteit te garanderen.
Het team

Het team

Met een grote verscheidenheid aan ervaring in het vaste team kan Buffel Outdoor bijna iedere uitdaging aan. Enthousiast ondersteund door instructeurs en stagiaires van veelal gerenommeerde sportopleidingen uit het hele land wordt de beleving voor de klant groter en zal de herinnering langer blijven. In de stukjes hieronder komen een paar mensen uit ons team aan het woord!

Wouter Castelijns / algemeen, personeels-  en financieel management en hoofdinstructeur

Wouter Castelijns / algemeen, personeels- en financieel management en hoofdinstructeur

"Alle facetten van zowel het ondernemen als de buitensport komen in dit bedrijf aan de orde. Erg uitdagend en elke dag anders. Een geweldige combinatie tussen binnen- en buitendienst. Erg leuk werken met veelal jonge, doch ervaren mensen en op z'n tijd ook een lolletje."

Nancy Wessels / verkoop & reserveringen, coördinator en buitensportinstructeur

Nancy Wessels / verkoop & reserveringen, coördinator en buitensportinstructeur

"Van binnen naar buiten is de stap die ik in 2006 heb gemaakt om te wisselen van baan. Inmiddels is het weer verschoven van buiten naar binnen, maar nog steeds bij dezelfde organisatie. De redenen zijn echter nog steeds van toepassing om te werken in de wereld van de buitensport, namelijk de vele leuke groepen, het contact met de klant de dynamiek en verscheidenheid van werk, de verschillende locaties en alle collega-instructeurs."

Sven Heyda / hoofdinstructeur & opleidingen, materiaalonderhoud

Sven Heyda / hoofdinstructeur & opleidingen, materiaalonderhoud

"Een aantal redenen opnoemen waarom ik bij Buffel Outdoor werk. Lastig, want er zijn er zo veel! Dan maar een paar hoofdredenen: - Veel buiten zijn in mooie natuurgebieden - Zeer mooi en goed materiaal - Gekke, maar leuke collega’s - Leuke bedrijfsuitjes - Elke dag is weer anders - Knertjes! - Goede en leuke programma’s - Buiten slapen En zo zou ik nog wel even door kunnen gaan. "Geloof je mij niet, kom het dan zelf maar ondervinden!"

Pepijn Hoeksema - Stagiair Sport Gezondheid en Management Groningen

Pepijn Hoeksema - Stagiair Sport Gezondheid en Management Groningen

Bij Buffel Outdoor heb ik de mogelijkheid om mijn passie voor buitensport te combineren met mijn studie! Met als doel later zelf ook te ondernemen ben ik momenteel bezig met de social media en het fine-tunen / monitoren van de nieuwe website. Twee zaken die met de technologische ontwikkelingen van tegenwoordig voor bedrijven steeds belangrijker worden. Door de input vanuit de opleiding en de kennis die aanwezig is bij Buffel Outdoor kan ik mij optimaal ontwikkelen. Daar komt nog bij dat ik paralel aan mijn stageopdrachten ook buiten aan het werk ben. Dit alles met een leuk team. Een betere stageplek kan ik mij dan ook niet wensen.

Ook instructeur worden bij Buffel Outdoor?

Ook instructeur worden bij Buffel Outdoor?

Geïnterresseerd in een leuke bijbaan als instructeur/oproepkracht in de buitensport en de events voor doordeweeks en/of in het weekend? Als jij ondernemend, een teamwerker en een sfeermaker bent. En ben je minimaal 10 dagen beschikbaar tussen april en oktober. Beschik jij over affiniteit of ervaring in de buitensport en heb jij organisatorische kwaliteiten. Neem contact op met Nancy

Powered By Sprite-IT