Laatste Nieuws

Al enige jaren organiseert Buffel Outdoor in opdracht van verschillende touroperators actieve familievakanties in aantrekkelijke streken. Voor Pharos Reizen van de ANWB worden er zelfs 4 locaties door Buffel Outdoor uitgevoerd. Naast de noordelijke Jura, in midden Frankrijk, ook in Guillestre in het zuiden van Frankrijk (Franse Alpen) en in de Italiaanse Alpen in de Aosta. In Aosta is Buffel Outdoor ook werkzaam voor SNP. Naast de tenten worden er volledige pakketten met sportieve activiteiten aangeboden, zoals raften, canyoning en via ferratta. Maar ook voor een leuke familiebivak of een partijtje boogschieten kun je bij Buffel Outdoor terecht. Om een leuke sfeerbeleving te geven, hierbij 2 filmpjes, gemaakt door onze instructeurs: locatie Guillestre en locatie Aosta.

Guillestre Franse Alpen
Italiƫ Aosta
Buffel & Umyak samen verder
Sinds half mei heeft Umyak Buitensport zich aangesloten bij de Buffel Beheer groep. Samen zullen zij de programma''s draaien op de vele verschillende locaties waar Buffel actief is. Met de samenvoeging maakt Buffel een grote stap vooruit met, naast de vaste locatie in de Belgische Ardennen, een nieuwe locatie in de prachtige Italiaanse Aosta. Guillestre en de Jura blijven als zomeractiviteitengebied en het Sauerland zijn nog steeds gebieden waar Buffel regelmatig een speciaal kamp neerzet. Kortom nu nog meer keus!Tevens is de instroom van een hoop goed opgeleide instructeurs een verbreding van het instructeurscorps een mooie aanwinst. Voor Umyak zal het materiaal een verbetering worden en de ruime pool van instructeurs de kwaliteit verhogen. De activiteiten op locatie zullen allen worden uitgevoerd door Buffel Outdoor.Met de ervaring van Umyak, reeds sinds 1991, en de nieuwe inzichten en materialen van Buffel Outdoor is een ware synergie gevonden. Voor de klant het oude vertrouwde en voor de instructeur prettig werken.We hopen dat de reeds bestaande klanten deze vooruitgang zullen beleven. Kijk snel op de site: www.umyak.nl
Vol trots kunnen we melden dat er voor het seizoen 2012 & 2013 een grote hoeveelheid diploma's en certificaten is behaald door de instructeurs van Buffel Outdoor.Zeker de laatste jaren is de regulering van de buitensportbranche in volle gang. De VeBon tracht dit nationaal te reguleren, echter gaat Buffel Outdoor voor de internationale certificeringen. De vele locaties waar Buffel Outdoor activiteiten ontplooit zijn bijna altijd over de landsgrenzen, vandaar de wil om het ook daar te regelen.Zo zijn er meer dan twee handen vol aan gecertificeerde raftgidsen met het IRF II diploma en iets meer dan een handvol met zelfs het IRF III diploma. Ook is het merendeel in het bezit van internationale klimdiploma's VRT II & III, inclusief reddingstechnieken. Samen met de Nederlandse Canyoning Bond (www.nederlandsecanyoningbond.nl) worden bijna ieder jaar canyoninggidsen opgeleid, en is in het voorseizoen zelfs een Frans LPS diploma in de wacht gesleept. Met deze hoge dichtheid aan diploma's en waarderingen proberen we de veiligheid en kwaliteit te garanderen.
Buffel Outdoor Drinkfles

Buffel Outdoor Drinkfles

Een drinkfles is een item dat goed past in het dagelijks gebruik, zeker op de momenten wanneer je veel onderweg bent. Deze Buffel Outdoor Drinkfles bied hiervoor uitkomst. De drinkfles is geschikt voor een liter water en is aan de bovenkant af te sluiten met een draaidop. Omdat de fles gemaakt is van aluminium is die licht van gewicht en kan die tegen een stootje. De oranje kleur geeft de fles een echt Buffel Outdoor ''look and feel''

-

Buffel Outdoor mes

Buffel Outdoor mes

Wat moet de mens tegenwoordig zonder mes! Het smeren van je boterham, het snijden van de groente, het schillen van een appel tot het openmaken van verpakkingsmateriaal. Een goed mes is in zoveel situaties van belang. Het mes heeft een roestvrijstalen ook wel inox lemmet met een hout oranje gelakt heft. Voor de veiligheid zit er een veiligheidsring op zodat het mes niet zomaar open of dichtklapt. Kortom een veelzijdig, alledaags mes die er gewoon om vraagt veel gebruikt te worden.

-

Buffel Outdoor Pen

Buffel Outdoor Pen

De Buffel Outdoor pen wordt op kantoor elke dag gebruikt. De pen is gevuld met blauwe inkt en ligt lekker in de hand. De pen met de oranje, zwarte en witte kleur zorgt voor een echt Buffel Outdoor uitstraling. In het midden staat het volledige Buffel Outdoor logo afgebeeld.

-

Buffel Outdoor Keycord

Buffel Outdoor Keycord

Het Buffel Outdoor Keycord is oorspronkelijk bedoelt voor onze instructeurs maar nu ook beschikbaar voor onze gasten. Doormiddel van het keycord kun je belangrijke spullen veilig opbergen om je nek. Tevens zorgt het oranje keycord voor een herkenbare kleur, op deze manier ben je nooit meer extra tijd kwijt bij het zoeken van de autosleutels in het sleutelbakje.

-

Buffel Outdoor Headlight

Buffel Outdoor Headlight

De Petzl Tikkina 2 Buffel Outdoor headlight is een lamp voor nabije verlichting. De headlight weegt 85 gram en is lekker compact. De Tikkina heeft een maximale lichtsterkte van 60 lumen, dit in combinatie met de brede bundel is het een hoofdlamp die tijdens bivak of op de camping uitstekend uit de voeten komt. De lichtsterkte is door de twee standen aan te passen voor verschillende situaties.

-

Buffel Outdoor Spork

Buffel Outdoor Spork

De Buffel Outdoor spork is onmisbaar in je daypack. De spork is een combinatie tussen een vork, lepel en mes. Ontzettend handig wanneer je een bak yoghurt of salade wil eten terwijl je onderweg bent. Ook voor het smeren van je boterham is de spork geschikt. Daarnaast zorgt de fel oranje kleur ervoor dat je de spork opvalt in de natuur, zodat je hem niet op de pauzeplek vergeet.

-

Buffel Outdoor Aansteker

Buffel Outdoor Aansteker

De Buffel Outdoor aansteker, voor het maken van vuur tijdens de bivak. Of het samensmelten van de veter bij verlies van de nestel. ideaal wanneer je de firesteal niet bij de hand hebt. Maar niet alleen in de natuur bied deze Buffel Outdoor aansteker uitkomst. Ook wordt die veelvuldig gebruikt voor het aansteken van de open haard. Tevens is de aansteker te gebruiken bij het aansteken van het gasfornuis of bij het aansteken van kaarsjes.

-

Buffel Outdoor buff

Buffel Outdoor buff

De Buffel Outdoor Buff ook wel de ''Buff-el'' is gemaakt van elastische stof en is daardoor op verschillende manieren te dragen. De ''Buff-el'' draag je als muts, halsdoek, zweetband, sjaal, of bandana. De mogelijkheden zijn ongekend. Het zorgt bij de koude dagen voor wat extra warmte en op warmere dagen voor de vochtafvoer. Tevens kan de ''Buff-el'' gewoon in de wasmachine.

-

Buffel Outdoor Sleutelhanger

Buffel Outdoor Sleutelhanger

Een mooie sleutelhanger als aandenken is een leuk presentje na een actieve week!

-

Powered By Sprite-IT