Laatste Nieuws

Al enige jaren organiseert Buffel Outdoor in opdracht van verschillende touroperators actieve familievakanties in aantrekkelijke streken. Voor Pharos Reizen van de ANWB worden er zelfs 4 locaties door Buffel Outdoor uitgevoerd. Naast de noordelijke Jura, in midden Frankrijk, ook in Guillestre in het zuiden van Frankrijk (Franse Alpen) en in de Italiaanse Alpen in de Aosta. In Aosta is Buffel Outdoor ook werkzaam voor SNP. Naast de tenten worden er volledige pakketten met sportieve activiteiten aangeboden, zoals raften, canyoning en via ferratta. Maar ook voor een leuke familiebivak of een partijtje boogschieten kun je bij Buffel Outdoor terecht. Om een leuke sfeerbeleving te geven, hierbij 2 filmpjes, gemaakt door onze instructeurs: locatie Guillestre en locatie Aosta.

Guillestre Franse Alpen
Italië Aosta
Buffel & Umyak samen verder
Sinds half mei heeft Umyak Buitensport zich aangesloten bij de Buffel Beheer groep. Samen zullen zij de programma''s draaien op de vele verschillende locaties waar Buffel actief is. Met de samenvoeging maakt Buffel een grote stap vooruit met, naast de vaste locatie in de Belgische Ardennen, een nieuwe locatie in de prachtige Italiaanse Aosta. Guillestre en de Jura blijven als zomeractiviteitengebied en het Sauerland zijn nog steeds gebieden waar Buffel regelmatig een speciaal kamp neerzet. Kortom nu nog meer keus!Tevens is de instroom van een hoop goed opgeleide instructeurs een verbreding van het instructeurscorps een mooie aanwinst. Voor Umyak zal het materiaal een verbetering worden en de ruime pool van instructeurs de kwaliteit verhogen. De activiteiten op locatie zullen allen worden uitgevoerd door Buffel Outdoor.Met de ervaring van Umyak, reeds sinds 1991, en de nieuwe inzichten en materialen van Buffel Outdoor is een ware synergie gevonden. Voor de klant het oude vertrouwde en voor de instructeur prettig werken.We hopen dat de reeds bestaande klanten deze vooruitgang zullen beleven. Kijk snel op de site: www.umyak.nl
Vol trots kunnen we melden dat er voor het seizoen 2012 & 2013 een grote hoeveelheid diploma's en certificaten is behaald door de instructeurs van Buffel Outdoor.Zeker de laatste jaren is de regulering van de buitensportbranche in volle gang. De VeBon tracht dit nationaal te reguleren, echter gaat Buffel Outdoor voor de internationale certificeringen. De vele locaties waar Buffel Outdoor activiteiten ontplooit zijn bijna altijd over de landsgrenzen, vandaar de wil om het ook daar te regelen.Zo zijn er meer dan twee handen vol aan gecertificeerde raftgidsen met het IRF II diploma en iets meer dan een handvol met zelfs het IRF III diploma. Ook is het merendeel in het bezit van internationale klimdiploma's VRT II & III, inclusief reddingstechnieken. Samen met de Nederlandse Canyoning Bond (www.nederlandsecanyoningbond.nl) worden bijna ieder jaar canyoninggidsen opgeleid, en is in het voorseizoen zelfs een Frans LPS diploma in de wacht gesleept. Met deze hoge dichtheid aan diploma's en waarderingen proberen we de veiligheid en kwaliteit te garanderen.
Mobiele klimwand

Mobiele klimwand

Nederland
Recreatief Buffelen
De hoogste mobiele klimwand van Nederland! Heb jij een event die je leuk wilt aankleden? Of een feestje? Wij hebben een 13 meter hoge klimwand waar verschillende klim routes op zitten. Iedereen kan op zijn eigen niveau klimmen. De instructeurs zullen zorgen voor de veiligheid en zo kan de rest lekker klimmen.

Begeleide mountainbiketocht

Begeleide mountainbiketocht

BelgieDuitslandFrankrijkNederland
Dit is pas echt Buffelen!
Volg per mountainbike onze instructeur op een mooie en afwisselende route door de omgeving. Zij kunnen de groep als geen ander de beste bospaadjes en afdalingen laten zien en beleven. Tevens geven ze voorafgaand en tijdens de tocht aanwijzingen zodat de eventuele obstakels of spannende afdalingen op de juiste manier genomen kunnen worden.

€ 27,50 p.p.

1 dag Kano en GPS tocht

1 dag Kano en GPS tocht

BelgieNederland
Recreatief Buffelen
Via een GPS-Oriëntatietocht al wandelend naar het beginpunt van het kanoën. Daar liggen sit on top kano's, zwemvesten, peddels en helmen klaar om samen met de deelnemers naar het eindpunt te varen. Programma is zowel in de Ardennen als in Overijssel mogelijk.

Min. 12 pers. € 31,- p.p.

Low rope parcours

Low rope parcours

Nederland
Recreatief Buffelen
Over het bruggetje, in het net, door de tonnen, op de meeste gekke manieren probeer jij de overkant te halen. Samen met je buddy probeer je de overkant te halen door allerlei bruggetjes over te steken. Op maar een kleine hoogte waardoor jouw maatje je af en toe kan helpen. 18 bruggen verder en dan maar eens kijken of jouw maatje het net zo goed kan!

€ 18,- p.p.

Kaart & Kompastocht

Kaart & Kompastocht

BelgieDuitslandNederland
Buffelen
Het feit dat een klein naaldje altijd feilloos het noorden weet te vinden, is voor velen een soort magische kracht. Echter komt niet alleen deze manier van plaats- en routebepaling aan de orde. Ook het opzoeken van hoogtemeters en het gebruik maken van een kaartlegenda zal in deze wandeling van ongeveer 2 uur naar voren komen. Vakantiehuis of restaurant al vastgelegd? Buffel Outdoor kan een tocht tegen meerprijs op locatie uitzetten.

€ 12,- p.p.

Buffet

Buffet

BelgieDuitslandFrankrijkItalieNederland
Recreatief Buffelen
Heeft u zin in iets anders dan een barbecue? Kies dan één van de volgende buffetten uit: Indische rijsttafel met verschillende vlees en sauzen. Lekker met nasi en bami! Of een pastabuffet voor wat extra energie als die dag flink wat gebuffeld is. Een stamppottenbuffet is een goed idee voor de koudere dagen. Als de voorkeur uitgaat naar een variatie aan vlees, vis, salades en groenten, kies dan voor een warm & koud buffet.

Italiaans buffet / stamppotbuffet €19,50 p.p. warm & koud buffet/ Indisch buffet €22,50 p.p

Powered By Sprite-IT