Laatste Nieuws

Al enige jaren organiseert Buffel Outdoor in opdracht van verschillende touroperators actieve familievakanties in aantrekkelijke streken. Voor Pharos Reizen van de ANWB worden er zelfs 4 locaties door Buffel Outdoor uitgevoerd. Naast de noordelijke Jura, in midden Frankrijk, ook in Guillestre in het zuiden van Frankrijk (Franse Alpen) en in de Italiaanse Alpen in de Aosta. In Aosta is Buffel Outdoor ook werkzaam voor SNP. Naast de tenten worden er volledige pakketten met sportieve activiteiten aangeboden, zoals raften, canyoning en via ferratta. Maar ook voor een leuke familiebivak of een partijtje boogschieten kun je bij Buffel Outdoor terecht. Om een leuke sfeerbeleving te geven, hierbij 2 filmpjes, gemaakt door onze instructeurs: locatie Guillestre en locatie Aosta.

Guillestre Franse Alpen
Italië Aosta
Buffel & Umyak samen verder
Sinds half mei heeft Umyak Buitensport zich aangesloten bij de Buffel Beheer groep. Samen zullen zij de programma''s draaien op de vele verschillende locaties waar Buffel actief is. Met de samenvoeging maakt Buffel een grote stap vooruit met, naast de vaste locatie in de Belgische Ardennen, een nieuwe locatie in de prachtige Italiaanse Aosta. Guillestre en de Jura blijven als zomeractiviteitengebied en het Sauerland zijn nog steeds gebieden waar Buffel regelmatig een speciaal kamp neerzet. Kortom nu nog meer keus!Tevens is de instroom van een hoop goed opgeleide instructeurs een verbreding van het instructeurscorps een mooie aanwinst. Voor Umyak zal het materiaal een verbetering worden en de ruime pool van instructeurs de kwaliteit verhogen. De activiteiten op locatie zullen allen worden uitgevoerd door Buffel Outdoor.Met de ervaring van Umyak, reeds sinds 1991, en de nieuwe inzichten en materialen van Buffel Outdoor is een ware synergie gevonden. Voor de klant het oude vertrouwde en voor de instructeur prettig werken.We hopen dat de reeds bestaande klanten deze vooruitgang zullen beleven. Kijk snel op de site: www.umyak.nl
Vol trots kunnen we melden dat er voor het seizoen 2012 & 2013 een grote hoeveelheid diploma's en certificaten is behaald door de instructeurs van Buffel Outdoor.Zeker de laatste jaren is de regulering van de buitensportbranche in volle gang. De VeBon tracht dit nationaal te reguleren, echter gaat Buffel Outdoor voor de internationale certificeringen. De vele locaties waar Buffel Outdoor activiteiten ontplooit zijn bijna altijd over de landsgrenzen, vandaar de wil om het ook daar te regelen.Zo zijn er meer dan twee handen vol aan gecertificeerde raftgidsen met het IRF II diploma en iets meer dan een handvol met zelfs het IRF III diploma. Ook is het merendeel in het bezit van internationale klimdiploma's VRT II & III, inclusief reddingstechnieken. Samen met de Nederlandse Canyoning Bond (www.nederlandsecanyoningbond.nl) worden bijna ieder jaar canyoninggidsen opgeleid, en is in het voorseizoen zelfs een Frans LPS diploma in de wacht gesleept. Met deze hoge dichtheid aan diploma's en waarderingen proberen we de veiligheid en kwaliteit te garanderen.
1 dag Kano en GPS tocht

1 dag Kano en GPS tocht

BelgieNederland
Recreatief Buffelen
Via een GPS-Oriëntatietocht al wandelend naar het beginpunt van het kanoën. Daar liggen sit on top kano's, zwemvesten, peddels en helmen klaar om samen met de deelnemers naar het eindpunt te varen. Programma is zowel in de Ardennen als in Overijssel mogelijk.

Min. 12 pers. € 31,- p.p.

Adventuredag Ardennen

Adventuredag Ardennen

Belgie
Recreatief Buffelen
Een dag vol met klimmen en klauteren in oude steengroeve vlak onder Luik. Catcrawl over een dal, spannend klettersteigen, abseilen, rotsklimmen met diverse moeilijkheidgraden, bushwalk en diverse hoge touwbruggen zoals een indianen- en 3-puntsbrug.

min. deelname 12 pers. €40,- p.p.

Adventure 2-daagse Ardennen

Adventure 2-daagse Ardennen

Belgie
Recreatief Buffelen
De 1e dag volop vermaak in een steengroeve met klimmen, abseilen en een challengeparcours. De 2e dag staat een minitrektocht door het Ourthedal op het programma per GPS, step en kano. Inclusief 1 overnachting en maaltijden.

Min. deelname 12 pers. €100,- p.p.

Aanbieding Adventure 3-daagse

Aanbieding Adventure 3-daagse

Belgie
Recreatief Buffelen
De komende dagen staan in het teken van kaart & kompastocht, rotsklimmen, abseilen, challengeparcours, boogschieten, GPS-wandeling, mountainsteppen en vlotvaren. Inclusief 2x campingovernachting, maaltijden en touringcarvervoer.

Min. deename 40 max. 60 € 169 p.p.

Adventure 3-daagse Ardennen

Adventure 3-daagse Ardennen

Belgie
Recreatief Buffelen
Een afwisselend buitensportprogramma met natuurlijk klimmen, abseilen en een challengeparcours. Daarnaast beleven we een aantal verplaatsingsactiviteiten zoals een GPS-Oriëntatietocht i.c.m. mountainsteppen, vlotvaren en mountainbiken. Incl. 2x campingovernachting en maaltijden.

Min. deelname 12 pes. € 135,- p.p.

Teamwork 3-daagse Ardennen

Teamwork 3-daagse Ardennen

Belgie
Recreatief Buffelen
Teamworkopdrachten in de bossen of op de camping. Uitdagende activiteiten om elkaars grenzen te verkennen. Samenwerkend al peddelend naar het eindpunt op een zelf gebouwd vlot. Inclusief 2 campingovernachtingen en maaltijden

Min. deelname 12 pers. €135,- p.p.

Trektocht 3-daagse Ardennen

Trektocht 3-daagse Ardennen

Belgie
Buffelen
Elke nacht op een andere camping slapen is wel zo afwisselend. Het programma wordt logistiek zo in elkaar gezet dat we al lopend, fietsend, varend naar de volgende overnachtingslocatie gaan. Hiken met bepakking of bagagevervoer van locatie naar locatie. De trektocht kan aangepast worden op het sportieve niveau van de groep. Het worden in ieder geval afwisselende adventure dagen.

Min. deelname 12 pers. €135,- p.p.

Adventure 4-daagse Ardennen

Adventure 4-daagse Ardennen

Belgie
Buffelen
Heerlijk survivallen met standaard onderdelen in het programma: boogschieten, mountainbiken, vlotvaren, klimmen, abseilen en nog veel meer! Tot slot een bivakovernachting met een kampvuurmaaltijd.

Min. deelname 12 pers. € 170,- p.p.

Teamkwork 4-daagse Ardennen

Teamkwork 4-daagse Ardennen

Belgie
Recreatief Buffelen
In deze vorm van een Ardennenproject met teambuilding in combinatie met outdooractiviteiten staat teamgericht samenwerken centraal. Door kort cyclische oefeningen met diverse doelstellingen leert men in groepsverband instructief en procesmatig aansturen, motiveren en vertrouwen. Met tussendoor natuurlijk ook een aantal echte survivalactiviteiten!

Min. deelname 12 per. € 175,- p.p.

Trektocht 4-daagse Ardennen

Trektocht 4-daagse Ardennen

Belgie
Buffelen
Via kaart & kompas, mountainbike, kano of GPS-waypoints naar de volgende overnachtingsplek. Slapen in tenten of op bivak. Hiken met bepakking of geregeld bagagevervoer, allerlei opties zijn mogelijk.

Min. deelname 12 per. € 175,- p.p.

Adventure 5-daagse Ardennen

Adventure 5-daagse Ardennen

Belgie
Buffelen
Vijf dagen volop actief vermaak met een hele hoop spanning! Bijna alle buitensportactiviteiten komen aan bod. Van kanoën tot boogschieten, van kaart & kompastocht tot abseilen. Afsluitend met z'n allen op bivak!

Min. deelname 2 pers. € 210,- p.p.

Teamwork 5-daagse Ardennen

Teamwork 5-daagse Ardennen

Belgie
Recreatief Buffelen
Na 5 dagen intensief samenwerken zal er een team op vrijdag huiswaarts keren. De hele week samen op pad met allerlei groepsvormende opdrachten en voor de afwisseling ook spannende buitensportactiviteiten.

Min. deelname 12 pers. € 215,- p.p.

Trektocht 5-daagse Ardennen

Trektocht 5-daagse Ardennen

Belgie
Buffelen
Wat meer van de Ardennen zien dan alleen de omgeving van één camping? Boek een 5-daagse trektocht en beleef naast het Ourthedal ook het Amblèvedal. Met rugzak van camping naar camping naar bivakveld. Natuurlijk met meerdere outdooractiviteiten tussendoor. Inclusief bagagevervoer is ook mogelijk!

Min. deelname 12 pers. € 215,- p.p.

Powered By Sprite-IT