Laatste Nieuws

Al enige jaren organiseert Buffel Outdoor in opdracht van verschillende touroperators actieve familievakanties in aantrekkelijke streken. Voor Pharos Reizen van de ANWB worden er zelfs 4 locaties door Buffel Outdoor uitgevoerd. Naast de noordelijke Jura, in midden Frankrijk, ook in Guillestre in het zuiden van Frankrijk (Franse Alpen) en in de Italiaanse Alpen in de Aosta. In Aosta is Buffel Outdoor ook werkzaam voor SNP. Naast de tenten worden er volledige pakketten met sportieve activiteiten aangeboden, zoals raften, canyoning en via ferratta. Maar ook voor een leuke familiebivak of een partijtje boogschieten kun je bij Buffel Outdoor terecht. Om een leuke sfeerbeleving te geven, hierbij 2 filmpjes, gemaakt door onze instructeurs: locatie Guillestre en locatie Aosta.

Guillestre Franse Alpen
Italië Aosta
Buffel & Umyak samen verder
Sinds half mei heeft Umyak Buitensport zich aangesloten bij de Buffel Beheer groep. Samen zullen zij de programma''s draaien op de vele verschillende locaties waar Buffel actief is. Met de samenvoeging maakt Buffel een grote stap vooruit met, naast de vaste locatie in de Belgische Ardennen, een nieuwe locatie in de prachtige Italiaanse Aosta. Guillestre en de Jura blijven als zomeractiviteitengebied en het Sauerland zijn nog steeds gebieden waar Buffel regelmatig een speciaal kamp neerzet. Kortom nu nog meer keus!Tevens is de instroom van een hoop goed opgeleide instructeurs een verbreding van het instructeurscorps een mooie aanwinst. Voor Umyak zal het materiaal een verbetering worden en de ruime pool van instructeurs de kwaliteit verhogen. De activiteiten op locatie zullen allen worden uitgevoerd door Buffel Outdoor.Met de ervaring van Umyak, reeds sinds 1991, en de nieuwe inzichten en materialen van Buffel Outdoor is een ware synergie gevonden. Voor de klant het oude vertrouwde en voor de instructeur prettig werken.We hopen dat de reeds bestaande klanten deze vooruitgang zullen beleven. Kijk snel op de site: www.umyak.nl
Vol trots kunnen we melden dat er voor het seizoen 2012 & 2013 een grote hoeveelheid diploma's en certificaten is behaald door de instructeurs van Buffel Outdoor.Zeker de laatste jaren is de regulering van de buitensportbranche in volle gang. De VeBon tracht dit nationaal te reguleren, echter gaat Buffel Outdoor voor de internationale certificeringen. De vele locaties waar Buffel Outdoor activiteiten ontplooit zijn bijna altijd over de landsgrenzen, vandaar de wil om het ook daar te regelen.Zo zijn er meer dan twee handen vol aan gecertificeerde raftgidsen met het IRF II diploma en iets meer dan een handvol met zelfs het IRF III diploma. Ook is het merendeel in het bezit van internationale klimdiploma's VRT II & III, inclusief reddingstechnieken. Samen met de Nederlandse Canyoning Bond (www.nederlandsecanyoningbond.nl) worden bijna ieder jaar canyoninggidsen opgeleid, en is in het voorseizoen zelfs een Frans LPS diploma in de wacht gesleept. Met deze hoge dichtheid aan diploma's en waarderingen proberen we de veiligheid en kwaliteit te garanderen.
Adventure 4-daagse Ardennen

Adventure 4-daagse Ardennen

Belgie
Buffelen
Heerlijk survivallen met standaard onderdelen in het programma: boogschieten, mountainbiken, vlotvaren, klimmen, abseilen en nog veel meer! Tot slot een bivakovernachting met een kampvuurmaaltijd.

Min. deelname 12 pers. € 170,- p.p.

Mobiele klimwand

Mobiele klimwand

Nederland
Recreatief Buffelen
De hoogste mobiele klimwand van Nederland! Heb jij een event die je leuk wilt aankleden? Of een feestje? Wij hebben een 13 meter hoge klimwand waar verschillende klim routes op zitten. Iedereen kan op zijn eigen niveau klimmen. De instructeurs zullen zorgen voor de veiligheid en zo kan de rest lekker klimmen.

Adventure in Guillestre

Adventure in Guillestre

Frankrijk
Dit is pas echt Buffelen!
Een actieve werkweek in de Franse Alpen met veel uitdagingen! Overnachtingen aan de rivier de Durance in een tent. Vanaf hier start het allemaal! Er zijn verschillende gave activiteiten te doen: Via ferrata, Hike, Raften, Canyoning, Klimmen en abseilen en Mountainbiken. De week kunnen we afsluiten met een Hike de bergen in om hier te gaan bivakkeren. Incl. overnachting en maaltijden.

Prijs op aanvraag

Adventure 3-daagse in Ommen

Adventure 3-daagse in Ommen

Recreatief Buffelen
Een actief buitensport programma in het Nederlandse Ommen. In het activiteiten pakket zitten activiteiten op hoogte: Low rope parcours, Leap op faith en team kratklimmen, maar ook vlotvaren, GPS tocht, boogschieten en een begeleide mountainbike tocht. Incl. 2x overnachting en maaltijden. Ook te combineren met meerkamp.

Min. deelname 45 pers. € 136,- p.p.

Teamwork 3-daagse Sauerland

Teamwork 3-daagse Sauerland

Duitsland
Recreatief Buffelen
In deze vorm van teambuilding in combinatie met outdooractiviteiten staat teamgericht samenwerken centraal. We overnachten in een herberg op basis van volpension. En... dit project kan ook ideaal in de winter uitgevoerd worden met teamworkopdrachten en een GPS-tocht in de sneeuw. GRATIS: fakkeltocht voor alle deelnemers kado!

Min. deelname 25 pers. € 169,- p.p.

Powered By Sprite-IT