Laatste Nieuws

Al enige jaren organiseert Buffel Outdoor in opdracht van verschillende touroperators actieve familievakanties in aantrekkelijke streken. Voor Pharos Reizen van de ANWB worden er zelfs 4 locaties door Buffel Outdoor uitgevoerd. Naast de noordelijke Jura, in midden Frankrijk, ook in Guillestre in het zuiden van Frankrijk (Franse Alpen) en in de Italiaanse Alpen in de Aosta. In Aosta is Buffel Outdoor ook werkzaam voor SNP. Naast de tenten worden er volledige pakketten met sportieve activiteiten aangeboden, zoals raften, canyoning en via ferratta. Maar ook voor een leuke familiebivak of een partijtje boogschieten kun je bij Buffel Outdoor terecht. Om een leuke sfeerbeleving te geven, hierbij 2 filmpjes, gemaakt door onze instructeurs: locatie Guillestre en locatie Aosta.

Guillestre Franse Alpen
Italië Aosta
Buffel & Umyak samen verder
Sinds half mei heeft Umyak Buitensport zich aangesloten bij de Buffel Beheer groep. Samen zullen zij de programma''s draaien op de vele verschillende locaties waar Buffel actief is. Met de samenvoeging maakt Buffel een grote stap vooruit met, naast de vaste locatie in de Belgische Ardennen, een nieuwe locatie in de prachtige Italiaanse Aosta. Guillestre en de Jura blijven als zomeractiviteitengebied en het Sauerland zijn nog steeds gebieden waar Buffel regelmatig een speciaal kamp neerzet. Kortom nu nog meer keus!Tevens is de instroom van een hoop goed opgeleide instructeurs een verbreding van het instructeurscorps een mooie aanwinst. Voor Umyak zal het materiaal een verbetering worden en de ruime pool van instructeurs de kwaliteit verhogen. De activiteiten op locatie zullen allen worden uitgevoerd door Buffel Outdoor.Met de ervaring van Umyak, reeds sinds 1991, en de nieuwe inzichten en materialen van Buffel Outdoor is een ware synergie gevonden. Voor de klant het oude vertrouwde en voor de instructeur prettig werken.We hopen dat de reeds bestaande klanten deze vooruitgang zullen beleven. Kijk snel op de site: www.umyak.nl
Vol trots kunnen we melden dat er voor het seizoen 2012 & 2013 een grote hoeveelheid diploma's en certificaten is behaald door de instructeurs van Buffel Outdoor.Zeker de laatste jaren is de regulering van de buitensportbranche in volle gang. De VeBon tracht dit nationaal te reguleren, echter gaat Buffel Outdoor voor de internationale certificeringen. De vele locaties waar Buffel Outdoor activiteiten ontplooit zijn bijna altijd over de landsgrenzen, vandaar de wil om het ook daar te regelen.Zo zijn er meer dan twee handen vol aan gecertificeerde raftgidsen met het IRF II diploma en iets meer dan een handvol met zelfs het IRF III diploma. Ook is het merendeel in het bezit van internationale klimdiploma's VRT II & III, inclusief reddingstechnieken. Samen met de Nederlandse Canyoning Bond (www.nederlandsecanyoningbond.nl) worden bijna ieder jaar canyoninggidsen opgeleid, en is in het voorseizoen zelfs een Frans LPS diploma in de wacht gesleept. Met deze hoge dichtheid aan diploma's en waarderingen proberen we de veiligheid en kwaliteit te garanderen.
Boogschieten

Boogschieten

BelgieDuitslandFrankrijkItalieNederland
Recreatief Buffelen

U maakt bij boogschieten gebruik van een recurveboog, die handig en snel in gebruik is. Na een instructie gaat iedereen zelf aan de slag. Na een aantal proefpijlen noteren wij de punten  van elk team en aan het einde van de 1½ uur durende activiteit wordt bekend gemaakt welk team het beste gescoord heeft. Wie word de nieuwe Robbin Hood?

 De dag

Behendigheid en plezier staan bij deze activiteit centraal.

Onderdelen:

-instructie

-schieten met recurveboog

-overhandigen trofee

 

Catering (niet inclusief)

Wilt u het groepsuitje uitbreiden met catering dan kunt u uit diverse opties kiezen:
• Boodschappen pakketten voor in een huis of voor op de camping gedurende het hele weekend
• Ontbijtbuffet voor als u op de camping kampeert 
• Een heerlijk lunchbuffet tijdens de middagpauze, tussen de activiteiten door 
• Heerlijke BBQ’s om zelf te maken of in buffetvorm voor na de activiteiten 
• Cateringbuffetten in huis gebracht 
• Diverse avondmaaltijden direct na de activiteiten voordat u naar huis gaat

 

Overnachtingen (niet inclusief)

Wilt u het groepsuitje uitbreiden met één of meerdere overnachtingen, dan hebben wij ook een grote keuze aan overnachtingslocaties in uw land van keuze. Van bivak tot groepsaccommodatie, van camping tot hotel, en van scoutinghuis tot jeugdherberg. Kortom voor ieder wat wils!

 

Offerte aanvragen

Voldoet dit groepsuitje net niet helemaal aan uw wensen? Vraag dan een offerte aan. U kunt dan aangeven wat uw wensen zijn wat betreft activiteiten, overnachting en catering. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Heeft u nog vragen, ga dan naar ons contactformulier. Wij zullen dan contact met u opnemen. Het aanvragen van een offerte bij Buffel Outdoor is geheel vrijblijvend. Na het aanvragen van de offerte nemen wij contact met u op en maken voor u een programma op maat. Hierna kunt u beslissen of u akkoord gaat met ons programma.

€10,- p.p.

Powered By Sprite-IT